Shatterstar #1

Θανατηφόρος μεταλλαγμένος υπερήρωας σε σύνταξη
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Shatterstar #1

WriterTim SeeleyArtistsCarlos Villa, Gerardo SandovalPublisherMarvel Comics

Ο Shatterstar, ένας από τους πιο θανατηφόρους μονομάχους του Mojoworld, μέλος των X-Force και των New Mutants, βγήκε στη σύνταξη. Έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω του τις ημέρες της αιματοχυσίας, πλέον περνάει τον χρόνο του ως σπιτονοικοκύρης/διαχειριστής μιας πολυκατοικίας στο Queens της Νέας Υόρκης.

Μια αναμφίβολα βαρετή ζωή, για έναν πολεμιστή όπως ο Shatterstar, η οποία περιστρέφεται γύρω από την ικανοποίηση των αναγκών των “ιδιαίτερων” ενοίκων των διαμερισμάτων του. Όμως, όλα αλλάζουν, όταν το παρελθόν του έρχεται να τον κυνηγήσει, διακόπτοντας βίαια και αναπάντεχα την, κατά τα άλλα, ειδυλλιακή και ήρεμη (βαρετή) ζωή του.

Το πρώτο τεύχος του SHATTERSTAR υπόσχεται μπόλικη δράση, αρκετό χιούμορ και είναι ένας από τους τίλους που φαίνεται πως θα δώσει μια ευχάριστη ανάσα στην φθίνουσα, πλέον, πορεία της Marvel.