East Of West #39

Το τέλος πλησιάζει!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

East Of West #39

WriterJonathan HickmanArtistNick DragottaPublisherImage Comics

Μια ματιά εκ των έσω στους “εκλεκτούς”, που έχουν αναλάβει να φέρουν το τέλος του κόσμου, και μια πρώτη υπόνοια για τις διαφορετικές ερμηνείες που ίσως μπορεί να λάβει η προφητεία που ακολουθούν. Είναι λίγο παράξενο που στο τριακοστό ένατο τεύχος, ακόμη δεν έχουμε πολυκαταλάβει τι ακριβώς περιλαμβάνει το “τέλος”, που συνεχώς πλησιάζει τον cyberpunk western κόσμο του Hickman, κάτι που μάλλον κάνει το EAST OF WEST σειρά που θα πρέπει να εκτιμηθεί με μια μεγάλη ανάγνωση στην ολοκλήρωσή της και χάνει αρκετά από το episodic format της.

Οι δολοπλοκίες του συμβουλίου οδηγούν, τελικά, σε μια απόπειρα να σταματήσουν το πολύ ενδιαφέρον bonding που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μεταξύ του Death και του Babylon, με τον χωρισμό πατέρα-γιου να σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους της ιστορίας, μια και απέχουμε πλέον ελάχιστα τεύχη από το φινάλε.

Και, αν κρίνουμε από τα όσα μας έχουν επιφυλάξει οι σελίδες του EAST OF WEST μέχρι τώρα, it’s bound to be a rough ride…