Nέα Ιστορία Μικρός Ήρως: Το Αεροδρόμιο Φάντασμα

Κυκλοφόρησε ως ένθετο και έρχεται στα βιβλιοπωλεία

Οι Εκδόσεις Μικρός Ήρως μας ενημερώνουν ότι στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε μια νέα εικονογραφημένη ιστορία, με τίτλο ΤΟ ΑΕΡΔΟΔΡΟΜΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ως ένθετο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Αν δεν το αποκτήσατε, μην αγχώνεστε! Θα κυκλοφορήσει σύντομα στα βιβλιοπωλεία!

Δείτε περισσότερο στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ: ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ. 28 ΣΕΛ., 17 Χ 24 εκ., έγχρωμο

Με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, κυκλοφόρησε (στις 26 Οκτωβρίου) με την «Εφημερίδα Των Συντακτών – Σαββατοκύριακο», ως ένθετο, μια καινούργια, πλήρως εικονογραφημένη ιστορία του Μικρού Ήρωα με τίτλο Το Αεροδρόμιο Φάντασμα σε σενάριο Γιώργου Βλάχου και σχέδιο Κώστα Φραγκιαδάκη! Το θρυλικό ανάγνωσμα του Στέλιου Ανεμοδουρά, σε εικονογράφηση Βύρωνα Απτόσογλου αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, κυρίως λόγω της λιτής και κατανοητής γλώσσας που χρησιμοποιούσε αλλά και επειδή αναδείκνυε την αγάπη για την πατρίδα και την ελευθερία και την αντίσταση ενάντια σε κάθε μορφής τυραννία!

Στο νέο αυτό κόμικς με τίτλο Το Αεροδρόμιο Φάντασμα, μια νέα απειλή από ταχύτατα γερμανικά βομβαρδιστικά που προσβάλλουν συμμαχικούς στόχους εμφανίζεται στα παράλια της Αφρικής και στη Μεσόγειο. Στη συνέχεια χάνονται κάπου πάνω από το Λασίθι στην Ανατολική Κρήτη! Το Παιδί-Φάντασμα αναλαμβάνει την αποστολή να εντοπίσει και να καταστρέψει το μυστικό αεροδρόμιο!

Από τις 13 Νοεμβρίου θα κυκλοφορεί αυτόνομο και στα περίπτερα και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.