Το Black Hammer Έρχεται Στη Μικρή Και Μεγάλη Οθόνη

Η Legendary Entertainment ανακοίνωσε τη μεταφορά του διάσημου comic

Την πορεία που συνήθως ακολουθούν όλα τα comics στις μέρες μας φαίνεται να ετοιμάζεται να πάρει και το βραβευμένο με Eisner BLACK HAMMER των Jeff Lemire και Dean Ormston.

Το comic, που ξεκίνησε να κυκλοφορεί από την Dark Horse το 2016 και στη συνέχεια άνοιξε το δρόμο για μια σειρά από spin-offs, ακολουθεί μια ομάδα ηρώων, οι οποίοι, μετά τη μάχη τους με τον Anti-God, ζούν εδώ και 10 χρόνια σε μια παράξενη πόλη, βγαλμένη από κάποιο επεισόδιο του TWILIGHT ZONE, από την οποία δεν μπορούν να ξεφύγουν.

Η Legendary Entertainment ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να επεξεργάζεται τη μεταφορά του comic στον κινηματογράφο, αλλά και στην τηλεόραση, με στόχο τη δημιουργία ενός ενιαίου σύμπαντος που θα ξετυλίγεται παράλληλα σε διάφορα μέσα. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, οι Lemire και Ormston θα βοηθήσουν στη μεταφορά του comic ως executive producers του franchise.

Το BLACK HAMMER δεν αποτελεί το πρώτο comic του Jeff Lemire που ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε άλλα μέσα, καθώς το GIDEON FALLS αναμένεται σύντομα στη μικρή οθόνη, ενώ Ryan Gosling, Ken Kao και Anonymous Content δουλεύουν πάνω στη μεταφορά του UNDERWATER WELDER στον κινηματογράφο.