Ο JP Ahonen στην Ελλάδα!

Στο περίπτερο της Jemma Press στο AthensCon

Η Jemma Press θα έχει παρουσία και στο φετινό AthensCon και στο περίπτερό της θα βρίσκεται και ο δημιουργός των Belzebubs, JP Ahonen. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο JP Ahonen στην Ελλάδα!

Στις 1 & 2 Δεκεμβρίου ο δημιουργός των Belzebubs θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press – Jemma Books & Comics στο AthensCon με την ευκαιρία της έκδοσης στα ελληνικά του ομώνυμου κόμικς άλμπουμ του. Διαβάστε περισσότερα για το Belzebubs, τον JP Ahonen και το AthensCon.

Σενάριο & Σχέδιο: JP Ahonen
Μετάφραση: Βασίλης Μπαμπούρης
128 Σελ. Μ/Α.
Τιμή: 10,00 €
ISBN: 978-618-5116-59-0

Εκτός από τα κόμικς οι χαρακτήρες του JP Ahonen έκαναν του Ιούνιο που μας πέρασε και την μουσική τους εμφάνιση, κυκλοφορώντας από την Century Media το 45αρι Blackened Call, εν αναμονή του επερχόμενου άλμπουμ τους μέσα στο 2019.

To video στο youtube έχει πάνω από 800.000 views, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν να βρουν ποιοι κρύβονται πίσω από το line up του συγκροτήματος:
Hubbath – vocals, bass
Obesyx – lead guitars
Sløth – guitars, vocals
Samaël – drums

Δείτε το δημοφιλές video!

“Belzebubs”

Η ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΚΟΛΑΣΗ!
Θα μπορούσε να είναι μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες, με τις γνωστές καθημερινές προκλήσεις και συνήθειες: την ανατροφή των παιδιών, τη δουλίτσα των γονιών και τις επισκέψεις στην εκκλησία. Μονάχα που τα παιδιά λέγονται Λίλιθ και Λεβιάθαν, η δουλίτσα των γονιών είναι μια Μπλακ Μέταλ μπάντα κι όσο για την εκκλησία, ε, φαντάζεστε ποιον μπορεί να λατρεύουν εκεί… Τα ευτράπελα και η καθημερινότητα μιας οικογένειας μπλακμεταλλάδων!

“Παρότι ασπρόμαυρο, το BELZEBUBS είναι ένα από τα πιο πολύχρωμα κόμικς που υπάρχουν!” Lise Myhre, Nemi