Comicdom Con Athens 2019

Άνοιξαν οι αιτήσεις για Artists Alley & Self-Publishers Alley

Οι καλλιτέχνες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για το Artists Alley ή το Self-Publishers Alley του Comicdom Con Athens 2019, μπορούν πλέον να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. Καλή επιτυχία σε όλους!

Artists Alley

Οι επισκέπτες του Comicdom Con Athens 2019 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικούς από τους πλέον δημοφιλείς και καταξιωμένους Έλληνες δημιουργούς comics, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποιο οι καλλιτέχνες θα έχουν το δικό τους τραπέζι, όπου θα εκθέτουν τη δουλειά τους και θα διαθέτουν τα comics τους προς πώληση.

Αν είστε επαγγελματίας δημιουργός comics και επιθυμείτε να εξασφαλίσετε μια θέση στο Artists Alley του Comicdom Con Athens 2019, επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο επίσημο site της διοργάνωσης, για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να κάνετε την αίτησή σας.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2019.

Self-Publishers Alley

Όπως συμβαίνει και με τις επίσημες εκδοτικές, ένα σημαντικό κομμάτι της ετή­σιας εκδοτικής παραγωγής αυτοεκδόσεων/fanzines στη Ελλάδα, συντονίζεται για να συμπέσει με την τριήμερη γιορτή των comics! Από την πρώτη διοργάνωση του 2006, μέχρι σήμερα, το Comicdom Con Athens στηρίζει τα ερα­σιτεχνικά έντυπα, παραχω­ρώντας στους δημιουργούς τους χώρο, για να προβάλλουν τις εκδόσεις τους.

Από το 2016, ο Χώρος των Αυτοεκδόσεων μετακόμισε σε νέο venue, στο πανέμορφο κτίριο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, και αποτελέσε ξανά πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, που είχαν τη δυνατότητα και τη χαρά να ανακαλύψουν τις εξαιρετικές δουλειές νέων δημιουργών, αλλά και να επισκεφθούν, για ακόμη μια χρονιά, τους “βετεράνους” της ακμάζουσας σκηνής των fanzines.

Αν είστε δημιουργός αυτοέκδοσης και επιθυμείτε να εξασφαλίσετε μια θέση στο Self-Publishers Alley του Comicdom Con Athens 2019, επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο επίσημο site της διοργάνωσης, για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να κάνετε την αίτησή σας.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2019.