Spider-Geddon #3

Δεν πείθει στην εκτέλεση...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Spider-Geddon #3

WriterChristos GageArtistsCarlo Barberi, Todd NauckPublisherMarvel Comics

Μπορεί η ιδέα του SPIDER-GEDDON να είναι του Dan Slott, γεγονός που από μόνο του ανεβάζει το hype, όμως η μέχρι τώρα εκτέλεση της ιστορίας δεν πείθει. Το τρίτο τεύχος της σειράς μας δίνει μερικές οπτικά εντυπωσιακές στιγμές, όμως χάνει σε ουσία και περιεχόμενο.

Είναι σίγουρο και αναμενόμενο από τον τίτλο της ιστορίας, πως θα κάνουν την εμφάνιση τους πολλές διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man. Το ξέρεις και το περιμένεις αυτό, όμως δεν παύει η εκτέλεση του να είναι φλύαρη και τόσο ξεχειλισμένη από αραχνάνθρωπους, που χάνεις το μέτρημα και δυστυχώς μαζί και το ενδιαφέρον. Εμφανίζονται στιγμιαία, χωρίς να συστήνονται κατάλληλα και εξαφανίζονται με τον ίδιο γρήγορο τρόπο. Οι διαχείρισή τους γίνεται τόσο άτσαλα, που αναρωτιέσαι αν τους έβαλαν απλά για να φαίνονται πολλοί.

Παράλληλα, το τεύχος χτίζει την επικείμενη αναμέτρηση με τους Inheritors, που όντως είναι καλή, έως και εντυπωσιακή σε στιγμές, όμως παραμένει και αυτή, εξίσου κενή σε ουσία. Οι χαρακτήρες, είτε είναι καλοί είτε όχι, παραμένουν απλές εικόνες που μιλούν και μάχονται, αφαιρώντας όλη την ένταση και την αγωνία, που θα έπρεπε να έχει ο αναγνώστης.