One Piece Volume 88

Χωρισμένο σε τρία μέρη
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

One Piece Volume 88

Writer/ArtistEiichiro OdaPublisherViz Media

Η δράση του volume χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο ένα η Pudding, με τον Sanji και την Chiffon, ετοιμάζει πυρετωδώς το cake που αναζητά με μανία η Big Mom, το οποίο θα πρέπει να είναι τόσο γευστικό, ώστε να κατευνάσει την λαιμαργία της. Από την άλλη, η μάχη του Luffy με τον Katakuri συνεχίζεται. O Katakuri, σε μια επίδειξη δύναμης, αποφεύγει με ευκολία όλα τα χτυπήματα του Luffy, φαντάζοντας ανίκητος. Και, ενώ όλα δείχνουν ότι θα είναι η τελευταία μάχη του καπετάνιου των straw hats, ο Luffy καταφέρνει να αναλύσει, μέσω ενός τυχαίου συμβάντος, την δύναμη του αντιπάλου του και να βρει την αδυναμία του. Τέλος, το υπόλοιπο πλήρωμα παλεύει για την ζωή του στο πέλαγος, αφού το κυνηγάει ολόκληρος ο στόλος της Big Mom και η ίδια με έναν μοναδικό στόχο: να βουλιάξουν το πλοίο και το πλήρωμά του.

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του volume πραγματεύεται την μάχη του Luffy, τα υπόλοιπα γεγονότα είναι εξίσου σημαντικά και ο Eiichiro Oda δεν έπεσε στην παγίδα να τα αμελήσει. Παρακολουθώντας την ναυμαχία των straw hats με τη Big Mom, παρατηρούμε πόσο ομαλή ήταν η ένταξη του Jimbei στο crew, κάτι που είναι πολύ ελπιδοφόρο για το μέλλον της σειράς. Επίσης, αποκαλύπτεται η πραγματική δύναμη της φυλής των Mink, δείχνοντας πόσο τρομακτικά μυστικά κρύβουν ακόμη οι χαρακτήρες της σειράς.