Flash S05E06

The Icicle Cometh
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Flash S05E06

Season/EpisodeS05E06 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Kristen Kim, Joshua V. Gilbert DirectorChris Peppe CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jessica Parker Kennedy, Tom Cavanagh, Hartley Sawyer, Danielle Nicolet NetworkThe CW

Παράλληλα με το κύριο μυστήριο των πρώτων επεισοδίων γύρω από τον χαρακτήρα του Cicada, η Team Flash ερευνούσε και τι απέγινε στην πραγματικότητα ο – θεωρούμενος από όλους ως νεκρός – πατέρας της Caitlyn, και πως σχετίζεται με την Killer Frost πλευρά της. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, η έρευνα για τον Cicada έχει δευτερεύουσα σημασία και επικεντρωνόμαστε στον κύριο Snow, τον οποίο, επιτέλους, συναντάμε.

Όσο μεγάλωνε το cast και, κυρίως, όσο πιο πολλοί χαρακτήρες μάθαιναν την ταυτότητα του Barry ή/και έμπαιναν στην Team Flash, τόσο περισσότερο εμφανιζόταν το πρόβλημα του ότι οι συγγραφείς, πολλές φορές, δεν μπορούσαν να ισορροπήσουν το screentime και να δώσουν σε κάθε έναν κάτι να κάνει.

Στην 5η σεζόν, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σχεδόν κάθε επεισόδιο έχει διαφορετικά ζευγάρια που ερευνούν κάτι και στο 5ο βλέπουμε team-up των Barry, Cisco και Caitlyn, της αρχικής τριάδας, δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι θα γίνουν πραγματάκια (ή όπως λένε οι Αμερικάνοι, shit is about to go down).