Shatterstar #3

Επικίνδυνος ιδιοκτήτης ακινήτου σε δράση
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Shatterstar #3

WriterTim SeeleyArtistsGerardo Sandoval, Carlos VillaPublisherMarvel Comics

Η περιπέτεια διάσωσης των ενοίκων από τα προηγούμενα τεύχη, συνεχίζεται. Στο τρίτο κατά σειρά issue, ο Shatterstar ακολουθεί τους απαγωγείς, σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με την πατρίδα του, τον Mojoworld, αλλά αυτή τη φορά βρίσκει πως πίσω από τις μηχανορραφίες δεν κρύβεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Sugar Man, αλλά ένας από τους Elders of the Universe, ο Grandmaster, γνωστός για την αγάπη του σε πάση φύσεως “επικίνδυνα” στοιχήματα και παιχνίδια.

Φαίνεται πως ο Shatterstar έχει όλη την δολοφονική όρεξη να συγκρουστεί με ένα από τα πιο δυνατά πλάσματα του Marvel Universe, φυσικά με τον μόνο τρόπο που ξέρει, δηλαδή να εξοντώσει τους πάντες, μέχρι να μείνει ο last man standing. Δυνατές μάχες, αρκετή βία (ως συνήθως) και ένα μικρό ταξίδι στο background του Shatterstar, για τον οποίο όντως δεν ξέρουμε πολλά.

Αναμένουμε τη συνέχεια, σε μια σειρά που ενδέχεται να αποδειχθεί αρκετά ενδιαφέρουσα, σε αντίθεση με τα περισσότερα πράγματα που κυκλοφορεί η Marvel τα τελευταία χρόνια, και παραδόξως αναφέρεται σε έναν από τους πιο obscure και φαινομενικά “αδιάφορους” χαρακτήρες της.