Top 100 Overrated Comics

70-61: The Man In The Overrated Castle
64

The Unbeatable Squirrel Girl

2104-WriterRyan NorthArtistsErica Henderson, Derek CharmMarvel Comics

Χαριτωμένο και αστείο, το THE UNBEATABLE SQUIRREL GIRL είχε κάνει μεγάλη αίσθηση, όταν κυκλοφόρησε, και για αρκετούς μήνες όλοι μιλούσαν για την λιγότερο γνωστή ηρωίδα και τις περιπέτειες της.

Ακόμη και σήμερα, πολλοί θυμούνται ότι ο παντοδύναμος Galactus νικήθηκε από την Squirrel Girl, κατατάσσοντάς την στους πιο δυνατούς χαρακτήρες της Marvel. Το οποίο είναι αρκετά διασκεδαστικό, αλλά παράλληλα υποδηλώνει το πρόβλημα με τo UNBEATABLE SQUIRREL GIRL ως comic. Είναι ένα συμπαθητικό comic, το οποίο κατάφερε να στρέψει τα φώτα πάνω του με το να μην είναι αυτό που περιμένει ο αναγνώστης, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι μια δουλειά που αξίζει περισσότερη προσοχή από αυτό.

Artwork που θυμίζει webcomic, η κουλτούρα των millenials, και εξαιρετικό χιούμορ, με μια πρωταγωνίστρια με την οποία ένας νεαρός αναγνώστης ταυτίζεται ευκολότερα σε σχέση με τους cool, σέξι και υπερεκτεθειμένους υπερήρωες, είναι τα συστατικά που κάνουν το THE UNBEATABLE SQUIRREL GIRL να μοιάζει ευχάριστο και φρέσκο. Αλλά είναι εμφανές, μετά τη πρώτη ιστορία, ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από αντίστοιχα comics ηρώων όπως ο Deadpool, που κι αυτά κάποια στιγμή κουράζουν.

Η Μarvel φαίνεται να έχει ξεχάσει ότι η κωμωδία χρησιμοποιείται για να ταράξει τα νερά, αλλά σε συνεχόμενες δόσεις κουράζει, ιδιαίτερα όταν δεν έχει λόγω ύπαρξης. Και κάπως έτσι, ενώ το SQUIRREL GIRL ξεκινά δυναμικά, αποπνέοντας έναν αέρα φρεσκάδας, καταλήγει να γίνεται κοινότυπο.

#70 #69 #68 #67 #66 #65 #64 #63 #62 #61