These Savage Shores #2

Άριστο artwork, ενδιαφέρουσα πλοκή, γενικώς αξιοπρόσεκτο
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

These Savage Shores #2

WriterRam VArtistSumit KumarPublisherVault Comics

H νέα σειρά της μόλις δυο ετών εκδοτικής, έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, ενώ η μεγάλη ζήτηση έχει οδηγήσει και τα δυο πρώτα τεύχη της σε ανατύπωση, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των, όπως φαίνεται, αυξανόμενων αναγνωστών.

Τo THESE SAVAGE SHORES είναι μια ιστορία που διαδραματίζεται στην Ινδία, αποικία των Βρετανών, κατά το 1766. Η horror θεματική, σε συνδυασμό με τα μυστηριώδη και ιντριγκαδόρικα subplots, κεντρίζουν το αναγνωστικό ενδιαφέρον, ενώ το πανέμορφο artwork κάνει το comic εθιστικό.

Σε αυτό το τεύχος, ο κυνηγός βρικολάκων, φτάνει, εν τέλει, στην Ινδία, για να ανακαλύψει ότι το θήραμά του είναι νεκρό, εξ αιτίας κάποιου άλλου αινιγματικού όντος. Στην αναζήτησή του, τελικά, ανακαλύπτει πως το ον αυτό δεν είναι άλλο από έναν αλλόκοσμο δαίμονα ή άγγελο, ο οποίος παίρνει και ανθρώπινη μορφή. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι ο θάνατος του βρικόλακα προκάλεσε αναταραχές στη μυστηριώδη οργάνωση, πίσω στην Αγγλία, ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτουμε ότι, στην Ινδία, οι πολιτικές σκοπιμότητες θα εκμεταλλευτούν το γεγονός.

Όλα δείχνουν ότι το THESE SAVAGE SHORES θα είναι ένα comic που θα μας απασχολήσει στο μέλλον, καθώς οι δημιουργοί του έχουν συνυφάνει πολύ επιδέξια τους μύθους της Ινδίας με αυτούς της Ευρώπης, δημιουργώντας ένα νέο ενδιαφέρον horror περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα, εμπλέκοντας και το ανθρώπινο στοιχείο της πολιτικής δολοπλοκίας, χτίζουν ένα συναρπαστικό θρίλερ.