Golden Kamuy Vol. 7

Μια ευχάριστη και διασκεδαστική σειρά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Golden Kamuy Vol. 7

Writer/ArtistSatoru NodaPublisherViz Media

Η παρέα των Sugimoto και Asipra καταφέρνει να ξεφύγει από τις παγίδες του παρανοϊκού γιατρού Ienaga, και κατασκηνώνει, μέχρι να ανασυνταχθεί, σε ένα χωριό συγγενών της Asipra. Εκεί, όμως, φιλοξενείται και μια περίεργη μάντισσα, η Inkarmat, η οποία ισχυρίζεται ότι βλέπει το παρελθόν, αλλά και το μέλλον…

Παράλληλα, μαθαίνουμε την εξέλιξη του σχεδίου των Toshizo και Shinpachi. Καταφέρνουν να διεισδύσουν στις δύο οικογένειες της μαφίας, ωστόσο, έρχονται αντιμέτωποι με έναν αναπάντεχο αντίπαλο, που έχει και αυτός στόχο το tattooed skin. Τέλος, η παρέα των πρωταγωνιστών της σειράς βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια τραγελαφική κατάσταση. Από τη μία, πρέπει να σκοτώσουν τρεις θανάσιμες αρκούδες, ενώ από την άλλη, να σωθούν από τα δόντια της Yakuza.

Με το έβδομο volume της, η σειρά συνεχίζει να είναι ευχάριστη και εύκολη στην ανάγνωση, με την πλοκή να προχωράει γρήγορα και μελετημένα και το artwork, αν και αρκετά “ιδιαίτερο”, να αποτυπώνει πιστά τη δράση, αλλά και την ψυχική κατάσταση των χαρακτήρων.