Young Justice: Outsiders #1

Επιτέλους, η επιστροφή
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Young Justice: Outsiders #1

WriterGreg WeismanArtistChristopher JonesPublisherDC Comics

Όταν ακυρώθηκε η τηλεοπτική σειρά YOUNG JUSTICE, μετά τη 2η σεζόν (επειδή δεν είχε αρκετές πωλήσεις σε φιγούρες παιχνιδιών), ένα μικρό κομμάτι της ψυχής μου πέθανε. Ευτυχώς, το μεγάλο fanbase του YOUNG JUSTICE κατάφερε να επανεκκινήσει τη σειρά με μια ολοκαίνουργια σεζόν και ένα digital comic για να την συνοδέψει. Σχεδόν 6 χρόνια μετά την ακύρωση της σειράς, λοιπόν, o Superboy, o Beast Boy, η Miss Martian και η υπόλοιπη παρέα επέστρεψαν για να μας κρατήσουν συντροφιά.

Η digital σειρά OUTSIDERS λειτουργεί ως πρόλογος της καινούργιας σεζόν, που ξεκίνησε στις 4 Iανουαρίου, και μας βάζει λίγο στη “φάση”, δηλαδή εξηγεί τι συνέβη ανάμεσα στη 2η και 3η σεζόν του YOUNG JUSTICE. Επιπλέον, το σχέδιο στο comic είναι ακριβώς το ίδιο με την σειρά κινουμένων σχεδίων, οι χαρακτήρες έχουν ακριβώς το ίδιο mood με τη σειρά και γενικώς το συγκεκριμένο run είναι 100% μια προέκταση της σειράς και τίποτα παραπάνω.

Αν σε κάποιον άρεσε η σειρά και την περίμενε, τότε και το comic θα είναι αρκετά διασκεδαστικό. Αν πάλι δεν σας είπε και τίποτα η σειρά, τότε δε θα σας πει τίποτα και το comic.

Όσον αφορά την ιστορία, αυτή επεκτείνεται λίγο περισσότερο από την σειρά και έχει την Megan (Miss Martian), τον Superboy, τον Beast Boy και την Bat Girl να κυνηγάνε τον Psimon, έναν υδροκέφαλο villain με τηλεπαθητικές δυνάμεις. Αρκετά απλό concept χωρίς πολλά πολλά εφέ, για τους φαν της σειράς