Killmonger #3

Ο Killmonger επιστρέφει (στα comics)
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Killmonger #3

WriterBryan Edward HillArtistJuan FerreyraPublisherMarvel Comics

Η αναμέτρηση με τον Bullseye θα πάρει άσχημη τροπή και σύντομα ο Erik Killmonger θα αναγκαστεί να υποχωρήσει. Με έναν από τους συντρόφους του νεκρούς, την ομάδα διαλυμένη και την δίψα του για εκδίκηση να παραμένει ακόρεστη, ο Erik θα κληθεί να επιλέξει νέο στρατόπεδο για να επιβιώσει.

Με το κινηματογραφικό BLACK PANTHER του 2018 να αναδεικνύει τον χαρακτήρα του Killmonger σε σημαντικό βαθμό, η Marvel αποφασίζει να του δώσει ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας και στον χώρο των comics. Η σειρά του είναι καλή, με ενδιαφέρον story, ωραίους χαρακτήρες και πανέμορφο (μα πανέμορφο!) σχέδιο. Πρόκειται για ένα κατασκοπικό θρίλερ με έντονα superhero στοιχεία, του οποίου κάθε τεύχος, συμπεριλαμβανομένου και του τρίτου, είναι εξαιρετικά “δυνατό”. Αυτό που ίσως να με ξένισε κάπως, όσον αφορά στο πιο πρόσφατο τεύχος, είναι ότι η κατεύθυνση που επιλέγει να ακολουθήσει ο Bryan Edward Hill είναι τελείως απρόβλεπτη και κάπως περίεργη, επιλέγοντας να αλλάξει τον προσανατολισμό της κεντρικής ιστορίας… Αυτό, φυσικά, θα μπορούσε να είναι και καλό: μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Άλλη μια καλή δουλειά από το δίδυμο Bryan Edward Hill και Juan Ferreyra. Το KILLMONGER #3 παίρνει κάποια ασυνήθιστα ρίσκα από την πλευρά της πλοκής, παρόλα αυτά, όμως, είναι σίγουρα ένα πολύ απολαυστικό comic.