Comicdom Bazaar & Sketch Event

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Impact Hub Athens!

Νέα χρονιά σημαίνει, ασφαλώς, νέα events, και το κλασικό event με το οποίο συνήθως υποδεχόμαστε το νέο έτος είναι, φυσικά, το αγαπημένο σε όλους Comicdom Bazaar, το οποίο όμως, αυτή τη φορά, θα έχει για “παρέα” ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον sketch event, σε συνεργασία με το πρόγραμμα Θάλλω!

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, είτε είστε απλός αναγνώστης που αναζητά κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει, είτε φανατικός συλλέκτης που ψάχνει μανιωδώς για να συμπληρώσει τα κενά στη συλλογή του, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τον υπέροχο χώρο του Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, δύο λεπτά από το Μετρό στο Μοναστηράκι).

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, αλλά και πάρα πολλά ελληνικά, manga, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers και πάσης φύσεως collectibles, σας περιμένουν! Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας (αλλά και οι οικονομικές σας δυνατότητες), θα βρείτε κάτι που θα αξίζει να το ανακαλύψετε.

Στο Comicdom Bazaar θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και collectibles, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια! Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή ψωνίστε δώρα για φίλους.

Comics για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια. Το εννοούμε!

Facebook Event

Παράλληλα, οι επισκέπτες της εκδήλωσης επιβάλλεται να περάσουν μια βόλτα από το υπόγειο του κτιρίου, καθώς η Athens Comics Library θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό sketch event, με τη συμμετοχή δέκα γνωστών Ελλήνων δημιουργών! Από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα, οι Σπύρος Δερβενιώτης, Μιχάλης Διαλυνάς, Δημήτρης Κάσδαγλης, Γιώργος Κομιώτης, Ευγενία Κουμάκη, Μάνος Λαγουβάρδος, Αλέξια Οθωναίου, Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, Γιάννης Ρουμπούλιας, και Γαβριήλ Τομπαλίδης θα δημιουργήσουν μοναδικά έργα με θέμα “Το Γήρας Με Χαμόγελο”, με στόχο την ενίσχυση των σκοπών και δράσεων του προγράμματος Θάλλω.

Το πρόγραμμα Θάλλω έχει ως σκοπό να προσφέρει χαμόγελο και πνευματική διαύγεια σε άτομα τρίτης ηλικίας που υποφέρουν από συμπτώματα γήρανσης, και να βοηθήσει στην κοινωνικοποίηση των ανθρώπων αυτών μέσα από τη δημιουργία διαπροσωπικών σχέσεων που προκύπτουν από την κατά το δυνατόν συχνότερη επαφή τους με ομάδα εμψυχωτών και εθελοντών που τους επισκέπτεται.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος.

Φορέστε, λοιπόν, το πιο όμορφο χαμόγελό σας και επισκεφθείτε, είτε μόνος είτε με παρέα, τον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας την κυριακάτικη βόλτα σας με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics για εσάς και τους φίλους σας. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα σας περιμένουν από το πρωί, με ευχάριστη διάθεση και πολλά – μα πάρα πολλά – comics! Αν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω gallery και πάρτε μια ιδέα για τα comics και λοιπά καλούδια που θα διατίθενται προς πώληση!

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως πωλητής στο Comicdom Bazaar και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar). Υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις, οπότε βιαστείτε.