Super Bowl 2019 Trailers & TV Spots!

Animation, υπερήρωες και όχι μόνο!

Την Κυριακή, έλαβε χώρα το 53ο Super Bowl στις ΗΠΑ και όπως κάθε χρονιά, προβλήθηκαν πολλά promos και trailers από επερχόμενες ταινίες. Αν και ξεχώρισε η διαβόητη διαφήμιση της Bud Light, που ήταν βασισμένη στο GAME OF THRONES, ακολουθούν τα trailers και TV spots από τις ταινίες που είναι βασισμένες σε comics, καθώς και επερχόμενα animation features.

Πρώτο προβλήθηκε το trailer για το WONDER PARK, αποτέλεσμα συνεργασίας της Paramount Animation με τη Nickelodeon Movies, στο οποίο ένα κοριτσάκι βρίσκεται στο θεματικό πάρκο/λούνα παρκ των ονείρων της, όπου δεν είναι όλα τόσο ονειρεμένα και διασκεδαστικά όσο φανταζόταν. Η συνέχεια της πρώτης CGI ταινίας της Nickelodeon, στη μεγάλη οθόνη, στα μέσα Μαρτίου.

Ακολούθησε TV spot για το cyberpunk ALITA: BATTLE ANGEL, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο manga του Yukito Kishiro. Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες την ερχόμενη εβδομάδα, στις 14 Φεβρουαρίου.

Σειρά είχε το σημαντικότερο TV spot, αυτό του AVENGERS: ENDGAME, που επικεντρώνεται στους επιζώντες του INFINITY WAR. Το τελικό μέρος της τετραλογίας της αρχικής ομάδας Avengers, θα έρθει στις σκοτεινές αίθουσες στις 26 Απριλίου.

Back to back, ακόμα ένα TV spot για το CAPTAIN MARVEL, που θα βγει στις αίθουσες 7 Μαρτίου. Όπως ξέρουμε, θα λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’90 και θα αποτελεί prequel του MCU.

Μετά το τέλος του αγώνα, προβλήθηκε ένα χιουμοριστικό διαφημιστικό σποτάκι του TOY STORY 4, όπου βλέπουμε την επιστροφή μιας ανανεωμένης Bo Peep. Η ταινία θα έρθει στους κινηματογράφους στα τέλη Ιουνίου.