Top 10 Comic Book Break-Ups

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!
3

Cyclops & Jean Grey

To ρομάντζο των παιδικών μας χρόνων, μια αγάπη που άντεξε νεκραναστήσεις, τη ζήλια του Wolverine και συμπαντικούς εχθρούς, κατέρρευσε, όταν στη ζωή και στο μυαλό του Scott, εισέβαλε η πανούργα και εντυπωσιακή Emma Frost. O Scott και η Jean γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν ως νεαροί μεταλλαγμένοι στο σχολείο του Professor X
και η αγάπη τους απαθανατίστηκε σε comics, animated σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ θεμελιώθηκε και με τον γάμο τους… τουλάχιστον για κάποιο καιρό.

Τα πράγματα άρχισαν να περιπλέκονται, όταν η Phoenix κυρίευσε τη Jean και από εκεί και πέρα η σχέση τους ήταν μια διαρκής τραγωδία, με τη Jean να πεθαίνει και να ανασταίνεται. Στις αρχές του 2000 και ενώ οι δύο είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλο ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, η Jean έπιασε τον Scott να την απατά τηλεπαθητικά με την Emma και ακολούθησαν ομηρικοί καβγάδες. Παρά την εκρηκτική προσωπικότητα της Jean και τις ανασφάλειες του Scott, όμως, οι δύο τους μοιράζονται μια πολύ δυνατή αγάπη από τα εφηβικά τους χρόνια μέχρι σήμερα. Όταν η ΙΟΝ διαφήμιζε ότι η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή, κάτι ήξερε.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1