Top 10 Comic Book Break-Ups

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!
2

Batman & Catwoman

O στωικός υπερασπιστής της δικαιοσύνης και η κλέφτρα. Η νυχτερίδα και η γάτα. Οι δύο χαρακτηριστικοί μασκοφόροι της Gotham, για δεκαετίες ολόκληρες, αρνούνταν να παραδεχθούν τα συναισθήματα που είχαν ο ένας για τον άλλο. Μέχρι που, κάποια στιγμή, δεν άντεξαν και έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί, στην οροφή ενός κτιρίου της σκοτεινής τους πόλης, και έκτοτε έχουν προσπαθήσει να είναι μαζί, ως ζευγάρι και συνεργάτες.

Πολλές φορές, οι συγκυρίες, οι εχθροί τους και τα εμπόδια στο δρόμο τους, έχουν προσπαθήσει να τους χωρίσουν, αλλά το πιο δυνατό χτύπημα το έδωσε η ίδια η ομάδα των writers και editors της DC, το περασμένο καλοκαίρι, όταν και μας υποσχέθηκε έναν γάμο που δεν έγινε ποτέ. Μετά από τόσα χρόνια, ο συναισθηματικά ασταθής Bruce Wayne αποφάσισε να δεσμευτεί, αλλά η Selina, επηρεασμένη από τις κακές γλώσσες της Gotham, δεν εμφανίστηκε στην τελετή.

To δόγμα ότι η ζωή των μελών της Bat family πρέπει να είναι χάλια, καλά κρατεί, αλλά είναι φανερό ότι οι fans έχουν αρχίσει να απογοητεύονται. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι την DC να οργανώσει έναν γάμο.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1