Comicdom Cosplay 2019

Το δημοφιλές event επιστρέφει για ένατη χρονιά!

Το υπερ-δημοφιλές event του Comicdom Con Athens, Comicdom Cosplay, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός cosplay της χώρας και εθνικός προκριματικός για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα EuroCosplay, είναι και πάλι εδώ!

Ήρθε η ώρα να σηκώσετε για ακόμη μια φορά τα σπαθιά σας, να φορέσετε τις πανοπλίες σας, να ανακαλύψετε τις υπερδυνάμεις σας, να μεταμορφωθείτε σε όντα υπεράνθρωπα, φανταστικά, εξωγήινα, ή απλά σε διαφορετικούς ανθρώπους!

Ναι, το Comicdom Cosplay, αναπόσπαστο event του Comicdom Con Athens, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός cosplay της χώρας και εθνικός προκριματικός για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα EuroCosplay, είναι και πάλι εδώ! Ο cosplayer που θα αναδειχθεί πρώτος νικητής στην κατηγορία του ατομικού, θα εκπροσωπήσει και φέτος την Ελλάδα, στον διαγωνισμό EuroCosplay, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη, στο MCM Expo στο Λονδίνο.

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Comicdom Cosplay 2019, για να διαβάσετε τους κανόνες συμμετοχής, τη διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού και άλλες σχετικές πληροφορίες, και φυσικά, αν πιστεύετε ότι οι ραπτικές, κατασκευαστικές, θεατρικές (και όχι μόνο), ικανότητές σας, ξεχωρίζουν και ότι έχετε τον πολυπόθητο τίτλο στο χέρι, κάντε την εγγραφή σας!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε μην το καθυστερείτε!

Αν, όμως, οι ικανότητές σας στο ράψιμο, το accessorizing και τα πάσης μορφής welding activities είναι περιορισμένες, αλλά παρ’ όλα αυτά ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό και να θαυμάσετε από κοντά αυτούς που τα καταφέρνουν σαφώς καλύτερα, τότε θα πρέπει να εξασφαλίσετε μία από τις πολυπόθητες προσκλήσεις του Comicdom Cosplay!

Και φέτος, οι προσκλήσεις τόσο για τον διαγωνισμό στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης όσο και για το live streaming στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, θα μοιράζονται δωρεάν, μια ανά άτομο, μέσω ηλεκτρονικών προεγγραφών στο Eventbrite. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο site του Comicdom Con Athens 2019, αλλά και στη σελίδα του Comicdom στο Facebook.

Όσοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.