One Piece Vol. 89

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σημαντικό volume
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

One Piece Vol. 89

Writer/ArtistEiichiro OdaPublisherViz Media

Η Big Mom πλησιάζει απειλητικά το πλοίο των Straw Hats, ψάχνοντας απεγνωσμένα το cake που της στερήθηκε. Ωστόσο, αυτό είναι έτοιμο και βρίσκεται στο πλοίο του Bege! Αγνοώντας αυτό το γεγονός, η Big Mom είναι έτοιμη να καταστρέψει το Thousand Sunny.

Παράλληλα, η μάχη του Luffy με τον Katakuri συνεχίζεται στον mirror world. Ο Luffy φαίνεται αβοήθητος, ωστόσο, μέσα στη μάχη καταφέρνει να αναπτύξει ένα νέο όπλο, να τελειοποιήσει το observation haki, δίνοντας μια νέα τροπή στη μάχη του με τον ανίκητο Katakuri. Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού των Straw Hats με τον καπετάνιο τους πλησιάζει…

Το volume είναι εξαίσιο και συμβαίνουν τόσα πράγματα ταυτόχρονα που δεν αφήνει ούτε ένα δευτερόλεπτο τον αναγνώστη να αφαιρεθεί. Αρχικά, η μάχη του Luffy κορυφώνεται, με τον ίδιο να αποκτά ένα καινούριο όπλο, αλλά και τον Katakuri να δείχνει την πραγματική του πλευρά, ενός πολύ δυνατού και δίκαιου πολεμιστή.

Από την άλλη, έχουμε τη σύντομη αλλά επεισοδιακή επανένταξη του Sanji με το πλήρωμα, αλλά και την απρόσμενη βοήθεια φυγάδευσης του Luffy, αλλά και όλου του πληρώματος, από τους Germa 66 και τους Sun pirates. Τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό δείγμα του πόσο ενδιαφέρον και σημαντικό είναι το volume 89 της σειράς!