Ms. Marvel #38

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Ms. Marvel #38

WritersDevin Grayson, G. Willow Wilson, Jim Zub, Eve L. Ewing, Saladin AhmedArtistsNico Leon, Takeshi Miyazawa, Joey Vasquez, Kevin Libranda, Minkyu Jung, Juan VlascoPublisherMarvel Comics

Η Kamala Khan είχε κάνει το ντεμπούτο της στο CAPTAIN MARVEL, το 2013. Όμως, σαν χαρακτήρας αγαπήθηκε και εξελίχθηκε μέσα από τον προσωπικό της τίτλο, ο οποίος ξεκίνησε τον Φλεβάρη του 2014. Πέντε χρόνια αργότερα, η σειρά της έχει βγάλει συνολικά 57 τεύχη και έχει κάνει πράματα τα οποία φαντάζονταν αδιανόητα για ένα ήρεμο μέρος όπως το New Jersey.

Η νέα Ms Marvel είναι μία έφηβη μουσουλμάνα, κόρη δύο Πακιστανών μεταναστών, της οποίας η ζωή άλλαξε άρδην μετά το INFINITY. Όμως, δεν άφησε να καθορίσουν την προσωπική της ζωή οι δυνάμεις της, μετά από πολλά επώδυνα μαθήματα. Έμαθε να προσέχει τον εαυτό της, τους φίλους της, την οικογένεια, έζησε την αγάπη, την απόρριψη και όλα τα υγιή συναισθήματα που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος. Κι ας είναι μεταλλαγμένη geek fangirl της Captain Marvel.

Το κύκνειο άσμα της Wilson δε θα μπορούσε παρά να πατήσει σε όλα τα αγαπημένα στοιχεία της Kamala και μας χαρίζει την απόλυτη nerdιά, με την Ms Marvel και τους κοντινούς φίλους της να ταξιδεύουν σε παιχνιδόκοσμους, τύφλα να έχει το πιο ευφάνταστο SWORD ART ONLINE! Ο τίτλος φυσικά θα συνεχιστεί με reboot και νέα ονομασία, όμως, θα έχει πολύ μεγάλα παπούτσια να γεμίσει.

Σε ευχαριστούμε για όλα Gwendolyn. Θα μας λείψεις και αυτό είναι σίγουρο.