Nέα Dark Phoenix Και Hellboy Trailers

Νέα trailers γεμάτα θέαμα και δράση

Λίγο πριν τελειώσει ο χειμώνας, κυκλοφόρησαν νέα trailers με μπόλικο φρέσκο υλικό, από τα επερχόμενα blockbusters DARK PHOENIX και HELLBOY.

Έντεκα χρόνια μετά το HELLBOY II: THE GOLDEN ARMY, ήρθε η ώρα για την επιστροφή του Hellboy στη μεγάλη οθόνη. Το HELLBOY είναι reboot, βασισμένο στα comics του Mike Mignola, με εμφανείς επιρροές, όμως, από τις δύο προηγούμενες μεταφορές της προηγούμενης δεκαετίας. Τον χαρακτήρα αυτή τη φορά ενσαρκώνει ο David Harbour (STRANGER THINGS) και θα καλείται να εμποδίσει την άνοδο της Nimue, The Blood Queen, την οποία ενσαρκώνει η Milla Jovovich.

Η ταινία θα έρθει στις σκοτεινές αίθουσες στις 11 Απριλίου. Μέχρι τότε, απολαύστε το θεαματικό red band trailer.

Μετά από αρκετές αναβολές, ήρθε η ώρα για την τέταρτη ταινία της δεύτερης σειράς ταινιών X-MEN, η οποία συνεχίζει τη θεματική των δεκαετιών, εκτυλισσόμενο αυτή τη φορά στη δεκαετία του ’90.

Το DARK PHOENIX θα βασίζεται στο DARK PHOENIX SAGA, των Chris Claremont και John Byrne, και αποπειράται να μας δώσει μια καλύτερη μεταφορά της ιστορίας, σε σχέση με το επιλογικό film της πρώτης σειράς ταινιών X-MEN, το THE LAST STAND. Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο παραγωγός των προηγούμενων ταινιών, Simon Kinberg, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Sophie Turner ως Jean Grey, James McAvoy ως Charles Xavier, Jennifer Lawrence ως Mystique, Michael Fassbender ως Magneto, Nicholas Hoult ως Beast, Tye Sheridan ως Cyclops, Kodi Smit-McPhee ως Nightcrawler, Alexandra Shipp ως Storm και Evan Peters ως Quicksilver.

Η ταινία πλέον θα βγει στις αίθουσες αρχές Ιουνίου, με το THE NEW MUTANTS να είναι πλέον άγνωστο εάν και πότε θα κυκλοφορήσει, συνιστώντας το DARK PHOENIX το κύκνειο άσμα της FOX, όσον αφορά στις ταινίες X-Men, εν όψει της μεταφοράς των properties στην Disney.