Comicdom Cosplay 2019

Γίνει ΕΣΥ ο επόμενος παρουσιαστής του διαγωνισμού!

Πιστεύεις πως έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ο επόμενος παρουσιαστής ή η επόμενη παρουσιάστρια του Comicdom Cosplay; Ε, λοιπόν, έχουμε ευχάριστα νέα για σένα…

We Want You…

To be the new host of Comicdom Cosplay!

Αν σου αρέσει να βλέπεις τους αγαπημένους σου χαρακτήρες να παίρνουν ζωή, αγαπάς τα comics και την pop κουλτούρα και πάντα ονειρευόσουν να ανεβείς στη σκηνή, τότε είσαι ο άνθρωπος που ψάχνουμε!

Το μόνο που χρειάζεσαι για να έχεις την ευκαιρία να γίνεις ο επόμενος παρουσιαστής του διαγωνισμού, είναι κέφι, αγάπη για το cosplay, καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό, αναφέροντας τα προσόντα σου (εμπειρία σε θέατρο ή media θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι απαραίτητη) και τους λόγους για τους οποίους πιστεύεις πως πρέπει να γίνεις παρουσιαστής του Comicdom Cosplay 2019!

Οι υποψήφιοι θα περάσουν από casting, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου, από το οποίο και θα επιλεγεί ο τελικός νικητής που θα παρουσιάσει το Comicdom Cosplay 2019.

Βασική προϋπόθεση: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 και θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι την Πέμπτη 18 Απριλίου για τη γενική πρόβα και, φυσικά, το Σάββατο 20 Απριλίου για τον διαγωνισμό.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στο cosplay@comicdom-con.gr and may the odds be ever in your favor!