The Silencer #14

Back in action!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Silencer #14

WriterDan AbnettArtistV Ken MarionPublisherDC Comics

Το SILENCER είναι ο μοναδικός τίτλος από το New Age of Heroes που συνεχίζω να διαβάζω. Δυστυχώς, η προσπάθεια αυτή δεν είχε επιτυχία. Το τέλος του εμφυλίου πολέμου στην οργάνωση Leviathan βρίσκει την Talia al Ghul θριαμβεύτρια και την Honor Guest να βγαίνει από το Lazarus Pit, πλήρως υποταγμένη στην πρώην αρχηγό της.

Επόμενη κίνηση της Talia, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να “καθαρίσει” την οργάνωση από όλους όσους βρέθηκαν εναντίον της. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις εκκαθαρίσεις έχει η Silencer. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το τεύχος έχει μια χορταστική δόση δράσης, ταυτόχρονα, όμως, έχουμε και αρκετές αποκαλύψεις που μας προετοιμάζουν για τη συνέχεια, τόσο στο μέτωπο του Leviathan, όσο και στο τι θα συμβεί με την οικογένεια που έχει αφήσει πίσω της η Honor.

Το SILENCER συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο δυνατούς τίτλους της DC και το τεύχος #14 είναι ένα από τα καλύτερα της σειράς και μια ιδανική εισαγωγή για τον επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της ηρωίδας.