O James Gunn Επέστρεψε Στο MCU

Και θα σκηνοθετήσει τελικά το Guardians Of The Galaxy Vol. 3!

H Marvel επαναπροσέλαβε τον σκηνοθέτη James Gunn, τον οποίο είχε απολύσει τον περασμένο Ιούλιο, εξαιτίας της έκτασης που είχε πάρει η υπόθεση που προέκυψε από tweets της προηγούμενης δεκαετίας.

Τα tweets ήταν κατά κόρον προσβλητικά έως χοντροκομμένα αστεία, τα οποία είχε κάνει στις αρχές της καριέρας του και τα δημοσιοποίησε άνθρωπος από τον ακραία συντηρητικό χώρο, προκειμένου να κάνει πόλεμο λάσπης κατά του Gunn, με βασική αιτία ένα πρόσφατο προσβλητικό tweet κατά του προέδρου των Η.Π.Α., Donald Trump.  αλλά και τις πολιτικές του πεποιθήσεις, εν γένει. Το αποτέλεσμα ήταν, ακόμη και όταν δήλωσε δημόσια συγνώμη για τα κακής ποιότητας αστεία του, η Disney να τον απολύσει.

Τότε, όλοι οι πρωταγωνιστές του cast του GUARDIANS OF THE GALAXY, με επικεφαλής τον Dave Bautista, συνυπέγραψαν επιστολή διαμαρτυρίας, ζητώντας από την Disney την επιστροφή του, για την τρίτη ταινία.

H DC, άρπαξε την ευκαιρία, ενώ εκτυλίσσοταν όλο αυτό το σήριαλ, και τον προσέλαβε ως σκηνοθέτη για το δεύτερο SUICIDE SQUAD, τον Οκτώβριο. Περάσει λίγος καιρός ακόμα, και η Disney θα αποφάσισε τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις, να τον επαναπροσλάβει για το τρίτο GUARDIANS, το οποίο προορίζεται για το 2021, καθώς θα γυρίσει πρώτα το SUICIDE SQUAD, στο οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί και η αντικατάσταση του Will Smith με τον Idris Elba ως Deadshot.

Στις 15 Μαρτίου, το σήριαλ τελείωσε και ο Gunn ανέβασε ένα λυτρωτικό, για τον ίδιο και τους fans του MCU, tweet. Το οποίο γνώρισε τεράστια αποδοχή, λαμβάνοντας πολλά συγχαρητήρια, αλλά και πειράγματα, από συναδέλφους του στα Marvel Studios, όπως ο Taika Waititi και η Karen Gillan.