Arrow S07E15

Training Day
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS07E15 WritersEmilio Ortega Aldrich, Rebecca Rosenberg, Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg DirectorRuba Nadda CastStephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, Juliana Harkavy, Rick Gonzalez, Sea Shimooka, Katherine McNamara, Ben Lewis, Michael Jai White NetworkThe CW

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες superhero παραγωγές του CW, το ARROW φέτος δείχνει να διατηρείται σε καλά επίπεδα, αποτελώντας ουσιαστικά και τη μόνη από αυτές τις σειρές που εξελίσσεται συνεχώς.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, η ομάδα των πρωταγωνιστών καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και να μάθει να συνεργάζεται με την αστυνομία της Star City. Φυσικά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδιαίτερα ομαλά, όμως, όπως πάλι μπορεί να φαντάζεστε, τελικά όλα βρίσκουν τον δρόμο τους. Παράλληλα, η Laurel μαθαίνει ότι η Emiko πιθανώς συνδέεται με τη δολοφονία του Ricardo Diaz, ενώ, στο μέλλον, η Mia και ο William καταφέρνουν επιτέλους να ακούσουν το μήνυμα που τους έχει αφήσει η Felicity.

Χωρίς σε καμία περίπτωση να αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές της σεζόν, το επεισόδιο πετυχαίνει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ συγχρόνως προχωρά τους χαρακτήρες ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνσή που θέλουν οι δημιουργοί. Εξάλλου, αν κάτι έχει γίνει σαφές στην έβδομη σεζόν της σειράς, είναι πως όλα δείχνουν να κινούνται βάσει κάποιου σχεδίου.

Το ARROW έχει πετύχει φέτος να είναι πιστό στα δεδομένα που έχει θέσει ως σειρά, ενώ, την ίδια στιγμή, παραμένει απρόβλεπτο. Φυσικά, τα γνωστά προβλήματα επανέρχονται που και που, αλλά εφόσον αντέξατε εφτά σεζόν, είμαι σίγουρος ότι πλέον αυτά τα γνωρίζετε και τα έχετε αποδεχτεί.