Infinite Dark #4

Εκρηκτικό Κλείσιμο!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Infinite Dark #4

WriterRyan CadyArtistAndrea MuttiPublisherImage Comics

Η Deva έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που είναι “εκεί έξω”, αλλά όχι μόνο. Αναγκάζεται να αντιμετωπίσει και τη δική της ενοχή επιβίωσης. Το πρώτο volume της σειράς κλείνει με μια αποκάλυψη, η οποία έρχεται με φυσικό τρόπο, και η λύση του δράματος αποφεύγει δεξιοτεχνικά κάθε “ex machina”.

Όλα υπάρχουν σε αυτό το τεύχος. Υπαρξιακά διλήμματα, αγωνία, η απελπισία μαζί με την ελπίδα και στο τέλος μια θυσία, η οποία, ωστόσο, αφήνει ένα cliffhanger με πολλές ερμηνείες. Ακόμα και το δραματικό εξώφυλλο ανταποκρίνεται στην ιστορία που υπάρχει μέσα. Το γεγονός είναι πως δυνατά single issues, όπως το INFINITE DARK #4, σπανίζουν και αυτό είναι μάλλον λυπηρό.

Μοναδικό ψεγάδι σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό τεύχος, είναι κάποιες ατέλειες στο σχέδιο και το χρώμα. Για παράδειγμα, κάποιες εκρήξεις, οι οποίες θυμίζουν λίγο λεκέδες από σάλτσα.

Το INFINITE DARK έκλεισε εκρηκτικά και απολαυστικά. Το editorial, στο τέλος, υπόσχεται νέα προβλήματα για τους επιζήσαντες του Orpheus, και εμείς περιμένουμε ως τον Απρίλιο για το δεύτερο volume.