Doom Patrol S01E05

Paw Patrol
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Doom Patrol

Season/EpisodeS01E05 WriterShoshana Sachi DirectorLarry Teng CastDiane Guerrero, April Bowlby, Joivan Wade, Timothy Dalton, Alan Tudyk, Brendan Fraser, Matt Bomer, Riley Shanahan NetworkDC Universe

Η Cult of the Unwritten Book κατάφερε να εξαπολύσει στον κόσμο τον Decreator, με τη μορφή ενός τεράστιου ματιού στον ουρανό, το οποίο εξαφανίζει σιγά-σιγά ανθρώπους και αντικείμενα (σαν άλλος Thanos). Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μέχρι που εμφανίζεται ξαφνικά ο εξαφανισμένος Chief, ο οποίος, με τη βοήθεια του εχθρού του, Mr. Nobody, έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για την εξόντωση του Decreator.

Το εν λόγω σχέδιο είναι όσο τρελό αρμόζει σε μια σειρά όπως το DOOM PATROL, που, όπως έχω αναφέρει παλιότερα, δεν φοβάται να μας δείξει περίεργες καταστάσεις.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο κεντρικός ρόλος πέφτει κατά κύριο λόγο στις γυναίκες της ομάδας, Rita και Jane. Η μεν προσπαθεί προσπαθεί να δράσει, έχοντας αποδεχτεί πια την πιο ηρωική φύση της, με τη βοήθεια του Elliott, του παιδιού γνωστού ως Unwritten Book, που η ομώνυμη Cult προετοίμαζε για να καταστρέψει τον κόσμο, ενώ η δε είναι το κλειδί για την εξόντωση του Decreator.