Comicdom Con Athens 2019

Ακόμα δύο workshops προστέθηκαν στο φετινό πρόγραμμα!

Το πρόγραμμα των workshops του Comicdom Con Athens 2019 θα είναι, όπως κάθε χρόνο, πλούσιο και πολυσυλλεκτικό, με εξαιρετικά ενδιαφέροντα εργαστήρια και διαλέξεις για όλα τα γούστα! Ενημερωθείτε για τα πρώτα δύο workshops και φροντίστε να κάνετε εγκαίρως τις εγγραφές σας!

Νικόλας Στεφαδούρος
Κομίστας Στην Ελλάδα. Βιώσιμο Ή Όχι;

Σάββατο 20 Απριλίου
13:00-13:50
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 4ος

Αποφάσισες, λοιπόν, να πάρεις εκείνο το μεγάλο ρίσκο που πάντα ονειρευόσουν (όχι, δεν μιλάω για ανταύγειες) και να ζήσεις κάνοντας αποκλειστικά και μόνο αυτό που αγαπάς. Θα γίνεις κομίστας. Τέλεια! Συγχαρητήρια! Εύγε!

Για μισό λεπτό, όμως… Πιστεύεις, χωρίς αμφιβολία, ότι μπορείς να ζήσεις κάνοντας comics στην Ελλάδα; Θεωρείς ότι είναι εφικτό; Θα ζήσεις αξιοπρεπώς κάνοντας “μικυμάου”; Ο δημοφιλής δημιουργός Νικόλας Στεφαδούρος σε καλεί να συζητήσετε τα παραπάνω ερωτήματα και να αναζητήσουμε μαζί τις απαντήσεις.

Κορίννα Μέι Βεροπούλου
Style & Fashion In Character Design: Ηow Clothes Tell A Story

Κυριακή 21 Απριλίου
14:00-15:30
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Seminar Room 4ος

“Fashion is instant language” – Miuccia Prada

Λένε πώς μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του άλλου, από τον τρόπο που ντύνεται. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τους ήρωες σε μια ιστορία comics.

Η δημιουργός comics και εικονογράφος, Κοριννα Μέι Βεροπούλου, μας δείχνει πως, χρησιμοποιωντας την ενδυμασία, μπορούμε να δημιουργήσουμε πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες και να εμπλουτίσουμε το world building της ιστοριας μας.

Για να εγγραφείτε, στείλτε mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας, καθώς και τον τίτλο του workshop που σας ενδιαφέρει, στο workshops@comicdom-con.gr