The Wild Storm #21

Κάποιες φορές, τα πολλά λόγια είναι φτώχια...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Wild Storm #21

WriterWarren EllisArtistJon Davis-HuntPublisherDC Comics

Το THE WILD STORM δυστυχώς δεν κατάφερε να αποκτήσει το status που ήλπιζα, ως ένα δεύτερο AUTHORITY, αλλά η σειρά συνεχίζει πάραυτα να είναι διασκεδαστική, διανύοντας μικρά σκαμαπανεβάσματα σε ρυθμό και ποιότητα.

Μετά το προηγούμενο, γεμάτο δράση τεύχος, το τεύχος #21 κάνει ένα διάλλειμα και επικεντρώνεται στις συνέπειες που προκάλεσαν τα γεγονότα του προηγούμενου τεύχους, με τους διάφορους χαρακτήρες της σειράς από όλα τα στρατόπεδα, να συζητάνε για το πώς η μάχη που προηγήθηκε, παρά τα όποια κίνητρα, κλιμάκωσε την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των διάφορων πλευρών.

Καθότι είναι γνωστό πως, στα επόμενα τεύχη, ένα μεγάλο reunion του cast του AUTHORITY αναμένεται να λάβει χώρα, το παρόν τεύχος, δυστυχώς, αποκτά μια αίσθηση filler, καθώς αρκετές από τις σκηνές διαλόγου μεταξύ των χαρακτήρων, μπορούσαν απλά να παραβλεφθούν. Τα κίνητρα των περισσότερων χαρακτήρων, έτσι κι αλλιώς, είναι γνωστά, οπότε θα έλεγα ότι ο Ellis εδώ σπαταλάει αρκετές σελίδες για να τα ξανακάνει γνωστά στους αναγνώστες.

Το σχέδιο του Jon Davis-Hunt είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το μεγάλο όπλο αυτής της σειράς. Αν και οι επιλογές, σε κάποια σημεία, φαίνεται να μοιάζουν αρκετά ατυχείς, ίδιως στις πρώτες σελίδες, το artwork παραμένει αρκετά διασκεδαστικό.

Το THE WILD STORM οδεύει σιγά-σιγά προς το μεγάλο φινάλε και σίγουρα το ενδιαφέρον είναι αρκετά υψηλό για την πορεία της πλοκής, όμως μερικές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχια και δεν θα ήταν άσχημο αν κάποια τεύχη της σειράς, σαν και αυτό, ήταν λίγο πιο λακωνικά.