Comicdom Cosplay 2019

Εξασφαλίστε προσκλήσεις για τον διαγωνισμό και το live streaming!

Το φετινό Comicdom Cosplay διεξάγεται, στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 19:30. Την ίδια στιγμή, η εκδήλωση θα μεταδίδεται στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου, μέσω live streaming. Διαβάστε τι χρειάζεται για να αποκτήσετε προσκλήσεις για τα δύο παράλληλα events!

Προσκλήσεις Comicdom Cosplay 2019

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον Διαγωνισμό, οι προσκλήσεις για την ζωντανή τελετή στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και για το live streaming στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, θα μοιράζονται δωρεάν, μια ανά άτομο, μέσω ηλεκτρονικών προεγγραφών στο Eventbrite.

Τα registrations για τις προσκλήσεις θα αρχίσουν την Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 20:00, και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 17 Απριλίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων. Η παραλαβή των προσκλήσεων κατόπιν επιτυχούς προεγγραφής, θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, από την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 12:00, μέχρι το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 15:00, από την κεντρική γραμματεία του Comicdom Con Athens 2019 (Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Εξασφαλίστε τις προσκλήσεις σας εδώ!