Hawkman #11

Hawkmen vs Deathbringers Round Two
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Hawkman #11

WriterRobert VendittiArtistBryan HitchPublisherDC Comics

Συνεχίζοντας από την αναπάντεχη τροπή του προηγούμενου τεύχους, ο ουρανός γεμίζει από τις διαφορετικές μετενσαρκώσεις του Hawkman και η μάχη ενάντια στους Deathbringers μεταβάλλεται πολύ γρήγορα. Και ενώ ο Carter αποκτά το πάνω χέρι, ο Idamm αποκαλύπτει ότι ο ίδιος και οι σύμμαχοί του είναι πλέον αθάνατοι, με την αρμάδα του να προετοιμάζεται να καταστρέψει τον πλανήτη.

O Venditti παραδίδει μάθημα για το πώς να στήσεις το προτελευταίο κεφάλαιο ενός arc. Εκμεταλλευόμενος την πλούσια προϊστορία του χαρακτήρα, στην οποία έχει συμβάλλει και με το παραπάνω, τονίζει τη μοναδικότητα του Hawkman, παρουσιάζοντας όλες τις εναλλακτικές εκδοχές του ανά τα χρόνια να πολεμούν δίπλα δίπλα. Η διπλή ανατροπή στο πεδίο της μάχης γίνεται με πολύ φυσικό τρόπο, ενώ η σκηνοθεσία της δράσης είναι από τις καλύτερες μέχρι στιγμής του τίτλου.

Από την άλλη, το σχέδιο του Hitch παραμένει σταθερή αξία και σε αυτό το τεύχος. Με panels γεμάτα δυναμισμό, καλοστημένες κινήσεις στους χαρακτήρες και μερικά στιγμιότυπα φτιαγμένα για wallpaper, ο διάσημος σχεδιαστής αποδίδει με ένα μοναδικό και ταιριαστό τρόπο την ιστορία, κυρίως στις δύο τελευταίες σελίδες.

Το HAWKMAN #11 προετοιμάζει άψογα το έδαφος για το πολλά υποσχόμενο φινάλε του arc και αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε!