The Flash S05E21

The Girl With The Red Lightning
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS05E21 WritersJudalina Neira, Thomas Pound, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns DirectorStefan Pleszczynski CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh, Carlos Valdes, Hartley Sawyer, Jessica Parker Kennedy, Danielle Nicolet, Jesse L. Martin, Sarah Carter NetworkThe CW

Ένα επεισόδιο πριν το τέλος, νομίζω πως μπορώ να πω με ασφάλεια πως το THE FLASH έχει καταλήξει περισσότερο αγγαρεία παρά απόλαυση. Και αυτό σε βαθμό που μου είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να το παρακολουθήσω, χωρίς παράλληλα να κάνω και κάτι άλλο, πιο χρήσιμο. Λίγο η συνολική προσέγγιση, λίγο το μέτριο σενάριο, λίγο το ότι ο Flash δεν κάνει και πολλά πράγματα, είχαν ως αποτέλεσμα να κουραστώ αρκετά, κάτι που νομίζω ισχύει γενικά για πολλούς φίλους της σειράς.

Το χειρότερο της φετινής σεζόν, βέβαια, ήταν η έλλειψη κάποιου αντιπάλου που θα κρατούσε το ενδιαφέρον μας, ενώ, παράλληλα, τα συνεχή plot twist φαίνεται πως είχαν ως μοναδικό στόχο να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, κάτι που οφείλω να ομολογήσω πως το πέτυχαν, χαρίζοντάς μας μερικά αξιομνημόνευτα χασμουρητά.

Στο θέμα μας, τώρα, στο πρόσφατο επεισόδιο, είδαμε την Cicada να ετοιμάζεται για την τελική πράξη του σχεδίου της, καθώς η Team Flash αναλαμβάνει να προμηθεύσει, σε όσους metahumans το επιθυμούν, μια θεραπεία. Η σύγκρουση κορυφώθηκε με μια δυνατή μάχη και το φινάλε επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε εδώ και καιρό. Συνολικά, ένα καλούτσικο επεισόδιο, σε σχέση με το μέσο όρο της σεζόν, αλλά σε καμία περίπτωση τίποτα σπουδαίο.

Νομίζω πως το μόνο νόημα ύπαρξης της φετινής σεζόν, ήταν το πώς θα φτάσουμε στο τελευταίο επεισόδιο. Αν και αυτό απογοητεύσει, θα ήθελα να σταματήσω κάπου εδώ να βλέπω τη σειρά. Το γεγονός ότι μάλλον θα συνεχίσω, είναι κάτι που, κάποια στιγμή στο μέλλον, μάλλον θα πρέπει να συζητήσω με κάποιον ειδικό.