The Dreaming #9

Ένα αξιόλογο comic που κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Dreaming #9

WriterSimon SpurrierArtistBilquis EvelyPublisherDC Comics (Vertigo)

Η ταραχώδης κατάσταση στον Κόσμο των Ονείρων συνεχίζει να δυσκολεύει την ζωή των κατοίκων του, καθώς ακόμη περισσότεροι νέοι παίκτες εμφανίζονται για να περιπλέξουν την κατάσταση. Παράλληλα, ακολουθούμε, μέσω της Dora, το νήμα των κινήσεων του παραιτημένου από τα καθήκοντά του ως Dream, Daniel, του οποίου ο δρόμος τον φέρνει σε παράξενα, αν και γνώριμα για τους αναγνώστες του SANDMAN, μονοπάτια, και τον ωθεί σε μια σειρά από ριψοκίνδυνες συμφωνίες με την βασίλισσα του Faerie, Titania.

Καθώς το έργο των Spurrier και Evely έχει πάρει πλέον μπροστά, και έχοντας αρκετό χρόνο να πιάσουμε τον τόνο του και να ξεχωρίσουμε τι είναι τι ως προς την σχέση του με το αρχικό SANDMAN, είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ αξιόλογο comic και ένα πολύ ενδιαφέρον μυστήριο, που όσο μοιάζει να ξετυλίγεται, καταλήγει να δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα.

Με λίγα λόγια, μπορεί το βάρος του τίτλου του να ήταν αυτό που τράβηξε αρχικά την προσοχή μας στο THE DREAMING, αλλά είναι το αδιαμφισβήτητο ταλέντο των δημιουργών του που μας κάνει να παραμένουμε στον κόσμο του, περιμένοντας τα επόμενα τεύχη.