Age Of X-Man: NextGen #4

Λίγες εξελίξεις, αλλά καλές
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Age Of X-Man: NextGen #4

WriterEd BrissonArtistMarcus ToPublisherMarvel Comics

Ο Glob Herman, η Armor και ο Rockslide το σκάνε από το Ινστιτούτο, για να βρουν τον Anole και τους συνεργάτες του. Δεν έχουν υπολογίσει, όμως, ότι η ομάδα που αναζητούν έχει ήδη βάλει μπρος το σχέδιό της για να πλήξει τους X-Men με πολύ ύπουλο τρόπο.

Ένα τεύχος πριν την ολοκλήρωσή της, η σειρά συνεχίζει να μας ταΐζει τις εξελίξεις με φειδώ. Όμως, όσα μικρά στοιχεία μας δίνει, μας τα παραθέτει έξυπνα και έτσι, δεν κουράζει ποτέ. Αντιθέτως, μάλιστα, χάρη στην ισχυρή παρουσία των πρωταγωνιστών της και στο σκοτεινό μυστήριο που φαίνεται να απλώνεται παντού, το NEXTGEN καταφέρνει να κρατά το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα και παραμένει, έτσι, δυναμικό.

Ελπίζω μόνο, για να ολοκληρωθεί άρτια η σειρά, το επόμενο τεύχος να κλείσει αποτελεσματικά τις αρκετές (έως πολλές) εκκρεμότητες που έχουν μείνει ανοικτές μέχρι στιγμής! Αναμένουμε…