Legends Of Tomorrow S04E16

Hey, World!
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS04E16 WritersPhil Klemmer, Keto Shimizu, Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg DirectorKevin Mock CastBrandon Routh, Caity Lotz, Maisie Richardson-Sellers, Tala Ashe, Jes Macallan, Courtney Ford, Ramona Young, Nick Zano, Dominic Purcell, Matt Ryan, Adam Tsekhman, Tom Wilson NetworkThe CW

Απελπισία. Αυτό ήταν το βασικό συναίσθημα που μου άφησε η φετινή χρονιά του LEGENDS OF TOMORROW. Στο φινάλε της σεζόν, ο Neron και η Tabitha ετοιμάζονται για την τελευταία πράξη του σχεδίου τους, οι Nora και Constantine προσπαθούν να σώσουν τον Ray, και ο Nate αποφασίζει να εκπληρώσει το όραμα του πατέρα του και να φτιάξει το Heyworld, έναν τόπο όπου όλα τα μαγικά πλάσματα θα μπορούν να ζουν ασφαλή.

Η τελική μάχη περιλαμβάνει δράκους, μαγείες και διάφορες ανατροπές, που καταλήγουν σε ένα ντροπιαστικό φινάλε, με το cast να τραγουδάει όλο μαζί για να σώσει την ψυχή ενός μέλους της ομάδας που βρέθηκε στο στόχαστρο των αντιπάλων της προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να το επαναφέρει στη ζωή. Like, really…

Απ’ όσους βλέπουν ακόμη τη σειρά, νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν πως από τότε που σταμάτησε να παίρνει τόσο στα σοβαρά τον εαυτό της, συνολικά, βελτιώθηκε. Όμως, αυτό που έγινε σαφές από την τελευταία σεζόν και ειδικά από το τελευταίο επεισόδιο, είναι πως το LEGENDS OF TOMORROW έχει χάσει τελείως τον προσανατολισμό του και δεν έχει ιδέα σε ποιόν απευθύνεται.

Δεν είναι για μεγάλους, δεν είναι για παιδιά, δεν είναι για ανθρώπους που βλέπουν σειρές, δεν είναι για ανθρώπους που διαβάζουν comics. Δεν είναι για κανέναν, βασικά. Και αυτό προκύπτει και από τα νούμερα της σειράς, τα οποία, αν και ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλά, πλέον κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά. Η ακύρωση πλέον μοιάζει με μονόδρομο, προκειμένου να σταματήσουν να βασανίζονται και οι δημιουργοί αλλά και οι θεατές.