One Piece Vol. 90

Το πολυαναμενόμενο “Wano Arc” ξεκινά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

One Piece Vol. 90

Writer/ArtistEiichiro OdaPublisherViz Media

Η Big Mom γεύεται, επιτέλους, το Cake του Sanji και ξεπερνά την κρισή που την διακατείχε. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Straw Hats είναι ασφαλείς. Πλέον, πέρα από τον στρατό της, τους κυνηγάει και η Big Mom. Παράλληλα, στα ιερά εδάφη του Mary Geoise, γίνεται η συνάντηση όλων των βασιλικών οικογενειών και της παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία επιφυλλάσει πολλές εκπλήξεις, αφού μεταξύ των παρευρισκόμενων, βρίσκονται και μέλη του επαναστατικού στρατού, κάτι που μας φανερώνει πως ίσως ήρθε η ώρα της επανάστασης και της νέας τάξης πραγμάτων.

Η σειρά αλλάζει arc και μπαίνουμε στο πολυαναμενόμενο “Wano Arc”, όπου το μισό πλήρωμα των Straw Hats βρίσκεται ήδη μυστικά στο Wano και έχει ενσωματωθεί μεταμφιεσμένο στην ντόπια κοινωνία. Το υπόλοιπο πλήρωμα, στην προσπάθειά του να μπει στο Wano, χωρίζεται, με τον Luffy να βρίσκεται μόνος του σε μια παραλία, ενάντια σε έναν τρομακτικό αντίπαλο.

Επιπλέον, ο Oda μας παρουσίαζει πολλά πρόσωπα από το παρελθόν, είτε στην συνάντηση των ευγενών, είτε στην προετοίμασία της επανάστασης. Ένα από τα γνώριμα πρόσωπα του παρελθόντος, είναι και ο Shanks, ο οποίος έχει κανονίσει μια μυστηριώδη συνάντηση με την παγκόσμια κυβέρνηση…