Live Action TV News

Ακυρώσεις και τελειώματα παντού!

Σε σχεδόν 6 μήνες τελειώνει η δεκαετία και αρκετές τηλεοπτικές σειρές δράττονται της ευκαιρίας να δώσουν ένα τέλος. Όμως είχαμε και κάποια απροσδόκητα νέα.

Το SWAMP THING, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο συνδρομητικό DC Universe στις 31 Μαΐου, εισπράττοντας υπέρ του δέοντος θετικές κριτικές, ακυρώθηκε! Αυτό ήταν το τελικό καρφί στο φέρετρο της σειράς, μετά από μία σωρεία προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, τα οποία περιέκοψαν και τον αριθμό των επεισοδίων της σειράς από 13 σε 10. Ο βασικός λόγος της μη ανανέωσης κινείται ανάμεσα στο γεγονός ότι δεν άρεσε στους executives της WarnerMedia/AT&T η πορεία που παίρνει η σειρά, καθώς και στο launching της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας της WarnerMedia, η οποία θα περιλαμβάνει τα HBO, Cinemax, και μία βιβλιοθήκη ταινιών, κυρίως της Warner Bros. Παρ’ όλα αυτά θα προβληθούν και τα δέκα επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Η Amazon, από την άλλη, θα κυκλοφορήσει μία ιδιαίτερη σειρά, που συνδυάζει rotoscoping με animation και ελαιογραφίες. Πρόκειται για το UNDONE των Raphael Bob-Waksberg και Kate Purdy, που μας έχουν δώσει το BOJACK HORSEMAN. Θα απευθύνεται σε ενήλικες και η πρωταγωνίστρια θα είναι μία 28χρονη, η οποία θα ανακαλύψει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα πως έχει αποκτήσει μία νέα σχέση με τον χρόνο. Έτσι, θα προσπαθήσει να τιθασεύσει αυτή την ικανότητα, προκειμένου να μάθει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του πατέρα της. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime, προς το τέλος της χρονιάς.

Επανερχόμενοι στις ακυρώσεις, το Syfy ακύρωσε το HAPPY!, μετά από δύο κύκλους, αλλά και το DEADLY CLASS, μετά από μόλις έναν κύκλο, διάρκειας 10 επεισοδίων. Το Netflix, από την άλλη, ανακοίνωσε πως ο πέμπτος κύκλος του LUCIFER θα είναι και ο τελευταίος. Επίσης, το LEGION του FX θα τελειώσει και αυτό, με τον τρίτο του κύκλο, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα θα βγει από το Netflix ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του JESSICA JONES. Με άλλα λόγια, την Παρασκευή 14 Ιουνίου κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο των ενήλικων live action TV series που βασίζονται σε comics, το οποίο ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015 με το DAREDEVIL και θα τελειώσει μετά από 6 σειρές και συνολικά 13 κύκλους, που έγραψαν ιστορία. Μέχρι τότε, απολαύστε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.