The Promised Neverland Volume 10

H επανάσταση ξεκινά!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Promised Neverland Volume 10

WriterKaiu ShiraiArtistPosuka DemizuPublisherViz Media

Η επανάσταση των παιδιών ξεσπάει! Αφού έχουν καταστρώσει το σχέδιο τους, τα παιδιά περιμένουν το επόμενο hunting session, για να εξαπολύσουν την επίθεση τους. Στην αρχή όλα βαίνουν βάσει σχεδίου, ωστόσο, αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ. Μπορεί κάποιοι στόχοι να εξουδετερώθηκαν αναίμακτα, όμως, κάποιοι άλλοι προβάλουν αντίσταση, την οποία δεν περίμεναν τα παιδιά, με αποτέλεσμα το στρατόπεδο τους να υποστεί σημαντικές απώλειες. Προς το τέλος του volume φαίνεται ότι η πλάστιγγα έχει γύρει προς το μέρος των demons. Σε εκείνο το σημείο κάνουν την εμφάνιση τους δύο παλιοί σύντροφοι της Emma, για να σώσουν την κατάσταση.

Το volume ήταν πολυαναμενόμενο και ο Kaiu Shirai δεν απογοήτευσε κανέναν με το storyline. Τα παιδιά επιτέλους αντιστέκονται, αλλά θα υποστούν και τις ανάλογες απώλειες, κάτι το οποίο δεν είχαν στο νου τους. Ακόμη, μέσα από μικρά flashbacks μαθαίνουμε το πώς άρχισε αυτό το “παιχνίδι” του κυνηγιού, αλλά και πώς ο Lucas έμαθε για την αδυναμία των demons. Επιπλέον, η εμφάνιση των Ray και του μυστηριώδη άντρα που τους έδειξε τον δρόμο για το Goldy Pond δυναμώνει αρκετά το δυναμικό της ομάδας των παιδιών. Τέλος, το artwork είναι “καθαρό” και αποτυπώνει με σαφήνεια την δράση.