Birds Vs Aliens

Για μουσικόφιλους και όχι μόνο…
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Birds Vs Aliens

Writer/ArtistΣπύρος Ευάγγελος ΑρμένηςPublisherWebcomic

Τι σημαίνει τελικά TBA; Ποιοι κρύβονται πίσω από την εφαρμογή αξιολόγησης DJ, fsssrating.gr; Τι έπαιζαν οι BSAG πριν το γυρίσουν σε instrumental punk noise και είναι αλήθεια πως έγραφαν στίχους σε κάποια παράξενη εξωγήινη γλώσσα; Αν ψάχνετε απάντηση στα πιο καυτά ερωτήματα της μουσικής επικαιρότητας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο νέο comic BIRDS VS ALIENS, το οποίο υπογράφει ο Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης και μας το παρουσιάζει μέσω της ιστοσελίδας rocking.gr.

Πρόκειται για ένα strip, το οποίο ανανεώνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στο οποίο πρωταγωνιστούν φιλόμουσα πτηνά, φίδια επιχειρηματίες κι εξωγήινοι μουσικοί. Μέσα από το comic, o Αρμένης σατιρίζει όλες τις ιδιαιτερότητες και τις παραξενιές της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και των μουσικόφιλων. Παράλληλα, όμως, με χιούμορ μας παρουσιάζει τη ζωή και τις διάφορες παρεξηγήσεις που μπορούν να ξεσπάσουν μεταξύ πουλιών, καμηλοπαρδάλεων, κροκοδείλων, αλλά και μερικών εξωγήινων που ξέμειναν από καύσιμα και προσγειώθηκαν στον πλανήτη Γη.

Το σχέδιο είναι ιδανικό για την περίσταση, καθώς συνδυάζει απλότητα και τεχνική με ζωηρά χρώματα, ενώ παράλληλα για κάθε κεφάλαιο της σειράς, ο δημιουργός έχει επιλέξει έναν DJ που, μαζί με κάθε strip, μας προτείνει κι ένα μουσικό κομμάτι. Με αυτόν τον τρόπο, μουσική και comics αλληλοσυμπληρώνονται, δημιουργώντας ένα απολύτως πρωτότυπο αποτέλεσμα που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο εκεί έξω.

Διασκεδαστικό, αστείο και με μπόλικες μουσικές αναφορές, το BIRDS VS ALIENS έχει φτάσει αισίως στο τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας του και μπορείτε να το βρείτε συγκεντρωμένο εδώ, ενώ κάθε Τρίτη και Παρασκευή προστίθεται φρέσκο υλικό!