San Diego Comic-Con 2019

Ο Hickman αποκαλύπτει το μέλλον των X-Men μέσα από 6 νέα comics

Στο panel “Marvel’s Next Big Thing”, που έγινε στο Comic-Con International: San Diego, ο Jonathan Hickman ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια του για τους μεταλλαγμένους της Marvel.

Όπως έκανε γνωστό, μετά τα HOUSE OF X και POWERS OF X, τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το X-MEN #1, το οποίο θα σχεδιάσει ο Leinil Francis Yu, ενώ τον Νοέμβριο θα πρέπει να αναμένεται το relaunch των NEW MUTANTS, οι οποίοι θα αποτελούνται από τους Sunspot, Wolfsbane, Mirage, Karma, Magik, Cypher, Chamber και Mondo, και το οποίο επίσης θα γράφει ο Hickman, μαζί με τον Ed Brisson, σε σχέδιο Rod Reis.

Παράλληλα, όμως, τέσσερις νέοι τίτλοι θα ξεκινήσουν το Φθινόπωρο του 2019. Συγκεκριμένα, το MARAUDERS #1 θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου, σε σενάριο Gerry Duggan και σχέδιο Matteo Lolli. Σε αυτό, θα δούμε την Kate Pryde να ηγείται μιας νέας ομάδας, η οποία θα αποτελείται από τους Emma Frost, Storm, Pyro, Bishop και Iceman.

Μέσα στον Οκτώβρη, αναμένεται επίσης και το πρώτο τεύχος του EXCALIBUR, από τους Tini Howard και Marcus To. Σε αυτό, η νέα Captain Britain συγκεντρώνει μια ομάδα στην οποία συναντάμε τους Rogue, Gambit, Jubilee, Rictor και Apocalypse, προκειμένου να προστατεύσουν το σύμπαν του Otherworld.

Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, μέσα στον Νοέμβρη θα πρέπει να αναμένουμε το FALLEN ANGELS #1, από την ομάδα των Bryan Edward Hill και Szymon Kudranski. Σε αυτό, η Psylocke ενώνει τις δυνάμεις της με τον Cable και την X-23, για μια νέα θανατηφόρα αποστολή.

Τέλος, οι Ben Percy και Joshua Cassara, μέσα στον Νοέμβριο, θα μας παραδώσουν το πρώτο τεύχος της νέας X-FORCE, στην οποία αναμένεται να δούμε τους Beast, Jean Grey, Sage, Wolverine, Kid Omega, Domino και Black Tom, να συνεργάζονται, προκειμένου να σταματήσουν νέες ενδεχόμενες απειλές.