San Diego Comic-Con 2019

Το τηλεοπτικό μέλλον της Marvel

Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι η Marvel ετοιμάζει μερικές νέες τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες θα προβληθούν από το δίκτυο Disney+. Στο SDCC 2019, όμως, ο Kevin Feige έδωσε περισσότερες σχετικές πληροφορίες και αποκάλυψε πότε θα πρέπει να περιμένουμε αυτές τις σειρές.

Καταρχάς, το THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER, το οποίο αναμένεται το Φθινόπωρο του 2020, θα ακολουθεί τους Sebastian Stan και Anthony Mackie μετά τα γεγονότα του AVENGERS: ENDGAME ενώ και ο Daniel Bruhl θα επιστρέψει στο ρόλο του Βαρόνου Zemo.

Παράλληλα, το WANDAVISION θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2021 και σε αυτό θα δούμε ξανά μαζί τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany, στους ρόλους της Scarlet Witch και Vision, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, η Teyonah Parris θα ερμηνεύσει το ρόλο της ενήλικης πια Monica Rambeau την οποία είδαμε πρώτη φορά στην ταινία CAPTAIN MARVEL. Όπως έγινε γνωστό, τα γεγονότα της σειράς θα οδηγήσουν απευθείας στη ταινία DOCTOR STRANGE: IN THE MULTIVERSE OF MADNESS στην οποία θα δούμε επίσης την Elizabeth Olsen.

Στη συνέχεια, δίπλα στον Feige εμφανίστηκε ο ηθοποιός Jeremy Renner και μαζί ανακοίνωσαν ότι η σειρά HAWKEYE θα κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2021 και σε αυτή θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε επίσης τον χαρακτήρα της Kate Bishop.

Λίγο μετά, ήταν η σειρά του Tom Hiddleston να ανέβει στη σκηνή για να αποκαλύψει ότι η σειρά LOKI θα εστιάσει στο τι συνέβη στον χαρακτήρα, μετά τα γεγονότα του AVENGERS: ENDGAME και συγκεκριμένα στο “που πήγε ο Loki όταν πήρε την Space Stone;” Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πρέπει να αναμένουμε τη σειρά.

Τέλος, ο Feige ανακοίνωσε πως το Καλοκαίρι του 2021 θα ξεκινήσει η προβολή της τηλεοπτικής animated σειράς WHAT IF…? με τον Geoffrey Wright να αναλαμβάνει το ρόλο του Watcher και πολλούς ηθοποιούς του MCU να επιστρέφουν στους ρόλους τους.