Dead Man Logan #9

Η επιστροφή του Sabr-- των “clickbait” εξωφύλλων
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Dead Man Logan #9

WriterEd BrissonArtistMike HendersonPublisherMarvel Comics

Ο Logan, η Dani Cage και ο μικρός Hulk προσπαθούν να βρουν ένα καταφύγιο, αλλά τη στιγμή που όλα φαίνεται να οδεύουν προς το καλύτερο, ανακαλύπτουν ότι ο Sabretooth βρίσκεται στο κατόπι τους.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί η 9η τέχνη επιμένει να μας παραπλανεί, βάζοντας ψεύτικες υποσχέσεις στα εξώφυλλα των comics για το περιεχόμενό τους. Μήπως είναι για να τα αγοράσουμε; Μήπως;;;

Στο παρόν εξώφυλλο (το οποίο είναι υπέροχο, ομολογουμένως) βλέπουμε τον Logan έτοιμο να μονομαχήσει με τον ορκισμένο του εχθρό, οπότε δίνουμε το τάληρο στον περιπτερά, γεμάτοι χαρά. Καθώς, όμως, ξεφυλλίζουμε το comic, συνειδητοποιούμε ότι η αναμέτρηση δεν γίνεται ποτέ και πως ο Sabretooth ζήτημα είναι να εμφανίζεται σε τρία (!) panels όλα κι όλα! Από κει και πέρα, όσο καλό και αν είναι το περιεχόμενό του (που είναι αρκετά καλό), δεν μπορούμε να το χαρούμε πλήρως, γιατί το αίσθημα εξαπάτησης παραμένει εκεί και μαχαιρώνει την καρδιά μας κάθε φορά που γυρίζουμε σελίδα.

Τι άλλο να πω για το comic; Για το σχέδιο; Καλό είναι. Για τη γραφή του Brisson; Αξιόλογη. Εγώ, βέβαια, το αγόρασα γιατί η Marvel μου το διαφήμισε παραπλανητικά, οπότε το αποτέλεσμα είναι οργή, οργή και μόνο οργή.