Green Lantern #9

R&R...with a twist
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Green Lantern #9

WriterGrant MorrisonArtistLiam SharpPublisherDC Comics

Μετά τα γεγονότα του τελευταίου τεύχους, ο Hal αποφασίζει να επισκεφτεί τον πλανήτη Athmoora για λίγη ξεκούραση και περιπέτεια, έως ότου συναντά έναν Abin Sur από άλλο σύμπαν. Εν τέλει, ο τελευταίος έχει έρθει για να προειδοποιήσει τον κόσμο για ένα παντοδύναμο ον αντι-ύλης που πρόκειται να καταστρέψει το multiverse.

Αλλάζοντας λίγο τους ρυθμούς, ο Morrison συνεχίζει να μας παρουσιάζει την περίπλοκη και πολυτάραχη ζωή του Hal, αυτή τη φορά μέσα από ένα διαφορετικό πλαίσιο. Κρατώντας πάντοτε ακέραιο το Silver Age στοιχείο, καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, εξερευνά τόσο τους παράλληλους κόσμους, όσο και τους πολύχρωμους χαρακτήρες, που κατοικούν στο σύμπαν.

Στο σχέδιο, ο Liam Sharp διατηρεί το πολύ υψηλό επίπεδο, που μας έχει συνηθίσει. Όπως και στο προηγούμενο arc, μπλέκει το fantasy με το sci-fi, με αισθητική old school, αλλά μοντέρνα απόδοση και γραμμές παρμένες από πίνακα.

Με μια ξεκάθαρη δόση χιούμορ, εντυπωσιακή δράση και μια κολοσσιαία απειλή, το creative team του GREEN LANTERN παραδίδει άλλο ένα συμπαγές και ενδιαφέρον τεύχος.