Fairlady #4

Ένα ακόμα ενδιαφέρον μυστήριο
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Fairlady #4

WriterBrian SchirmerArtistClaudia BalboniPublisherImage Comics

Ένας ανώνυμος πελάτης αναθέτει στην Jenner Faulds να εξιχνιάσει την υπόθεση ενός βιβλίου μυστηρίου, όπου η τελευταία σελίδα – η οποία αποκαλύπτει την ταυτότητα του δολοφόνου – λείπει. Λίγο το τεράστιο ποσό που προσφέρει, λίγο ο απειλητικός τόνος του, που δεν σηκώνει πολλές αμφισβητήσεις, και η Jenner δέχεται να αναλάβει την υπόθεση που περιλαμβάνει το τέταρτο τεύχος του FAIRLADY.

Η αναζήτηση της Jenner σε βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία για τον ιδιαίτερα σπάνιο τόμο, είναι από μόνη της αρκετά παράξενη ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον ενός αναγνώστη μέχρι την λύση του μυστηρίου, σε μια σειρά που το βασικό της ατού είναι η self-contained φύση των ιστοριών, που οι δημιουργοί παρουσιάζουν σε κάθε τεύχος.

Σε συνδυασμό με το γρήγορο γράψιμο του Brian Schirmer και τα άπειρα ερωτήματα που δημιουργεί το φανταστικό σύμπαν το οποίο στήνει γύρω από τους χαρακτήρες το artwork της Claudia Balboni, κάνουν το FAIRLADY μια πολύ ευχάριστη σειρά, στην οποία ένας αναγνώστης μπορεί απλά να επιστρέψει όποτε έχει όρεξη για ένα καινούργιο μυστήριο.