Guardians Of The Galaxy #7

Horror in space
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Guardians Of The Galaxy #7

WriterDonny CatesArtistCory SmithPublisherMarvel Comics

Η κινηματογραφική εκδοχή των Guardians διέπεται από χιούμορ και μια αίσθηση ανάλαφρης κωμωδίας. Μην έχοντας σχεδόν καθόλου επαφή με την κομιξική εκδοχή τους, βρέθηκα προ εκπλήξεως διαβάζοντας το έβδομο τεύχος της τρέχουσας σειράς.

Από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα, το τεύχος μεταφέρει στον αναγνώστη μια ατμόσφαιρα αγωνίας. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται σε όλα τα σκούρα, με τις έντονες σκιές να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα τρόμου.

Μια άγνωστη απειλή εμφανίζεται στο γαλαξία και φέρει το όνομα Church of Truth. Η μυστηριώδης και κουκουλοφόρα φιγούρα, που αποκαλύπτεται πως ονομάζεται Patriarch, ηγείται του παράξενου αυτού cult που έχει ως στόχο να αναστήσει τον μεσσία τους. Ολόκληρη η Nova Corp κατατροπώνεται από αυτή την ομάδα και ο πατέρας του Peter Quill στέλνει ένα distress call, που προειδοποιεί τους Guardians να μην πλησιάσουν το σκάφος της σέχτας. Φυσικά, ο Star Lord και η ομάδα του αγνοούν την προειδοποίηση και πηγαίνουν εκεί.

Το πιο απρόσμενο και horror element του τεύχους, είναι η τελευταία σκηνή, όπου από το σκάφος των Guardians, στο οποίο έχει μείνει μόνο ο Groot, εμφανίζεται ένας Rocket Raccoon που θυμίζει ζόμπι και εργαστηριακό πείραμα ταυτόχρονα!