Νέες κυκλοφορίες από τη Jemma Press

Η Jemma Press μας ενημερώνει  για τρεις νέες εκδόσεις της.

ΝΕΚΡΗ ΣΕΖΟΝ – Η ΑΛΟΓΟΚΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
Συγγραφέας: Jack Ketchum
Μετάφραση:
Νίκος Ρούσσος
224 Σελ.
Τιμή:16,00 €

Είχαν κυνηγήσει κάθε είδους ζώο, μα δεν υπήρχε κρέας σαν του ανθρώπου…
Στη φουλ σαιζόν γεμίζει ο τόπος τουρίστες. Στη νεκρή σαιζόν μένουν μόνο οι ντόπιοι – και κάποιοι επισκέπτες, όπως η Κάρλα, που έχει έρθει στη μικρή παραθαλάσσια πόλη του Μέιν για να συνδυάσει δουλειά και αναψυχή… αφού πρώτα συγυρίσει το σπίτι για να υποδεχτεί τους φίλους της από τη Νέα Υόρκη.

Όμως στο γύρω δάσος καραδοκεί μια αλλόκοτη οικογένεια, που παρακολουθεί περιμένοντας να κορέσει την αφύσικη πείνα της. Μέσα σε ελάχιστες ώρες οι άνθρωποι της πόλης θα μάθουν πόσο λίγο απέχει ο πολιτισμός από την απόλυτη αγριότητα.


DYLAN DOG + DAMPYR ΤΟΜΟΣ 3
Κείμενα : Σκλάβι, Μποζέλλι
Σχέδια: Καζερτάνο, Ρόσσι
Μετάφραση: Νίκος Βρυώνης
200 Σελ.
Τιμή:10,00 €
Κόμικς ανθολογία τρόμου.

Στον τρίτο τόμο της ανθολογίας θα συναντήσουμε τον Ντύλαν Ντογκ να προσπαθεί να διαλευκάνει μια σειρά αποτρόπαιων εγκλημάτων με θύτες απλούς καθημερινούς ανθρώπους, που τους ενώνει όμως ένα κοινό μυστικό. Όλοι τους κρύβουν ένα τέρας μέσα τους. Και καθώς η νύχτα πέφτει, τα τέρατα είναι ελεύθερα να βγουν. Καθένας μας έχει το δικό του τέρας, καθένας μας το κρατά κρυμμένο σαν ανεπιθύμητο συγγενή, σαν σκοτεινό αδελφό. Όμως όλοι μας ξέρουμε πως δεν υπάρχουν λουκέτα και αλυσίδες που να μπορούν στ’ αλήθεια να το συγκρατήσουν. Όταν πέφτει η νύχτα του μυαλού, μπορούμε μόνο να κάνουμε στην άκρη και να περιμένουμε να ξεσπάσει η οργή… του σκοτεινού
εαυτού!

Στο τρίτο μέρος της σειράς Νταμπύρ, Ο Χάρλαν σκαλίζοντας ανάμεσα στα έγγραφα του πατέρα του στην παλιά Βιβλιοθήκη του Σαράγιεβο, βρίσκει μια παλιά λιθογραφία που παριστάνει ένα αρχοντικό της Κορνουάλης. Εκεί ζει η Άμπερ, μια όμορφη γυναίκα-βρικόλακας με κόκκινα μαλλιά που συμμαχεί μαζί του ενάντια στον Κοστάκι, τον Δράκο του Σκρητς Γουντ, που στοιχειώνει το ερειπωμένο λούνα παρκ του Σαντκάστλ Αρκέιντ.

Τρόμος και μυστήριο σε γερές δόσεις, από βετεράνους δημιουργούς της fumetti σχολής.


MOSAIC
Κείμενα & σχέδια: Kyle Hotz
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Δημόπουλος
144 Σελ.
Τιμή:16,00 €
Post-apocalyptic cyberpunk κόμικς άλμπουμ.

Στο μέλλον θα υπάρχουν κυριολεκτικά δυο καταστάσεις: Ο παράδεισος στη γη και η κόλαση στη γη. Η Στέρλινγκ Σίτυ είναι ένας ουτοπικός παράδεισος, ένα καλοφυλαγμένο οχυρό, όπου ο μόνος νόμος είναι: «Κάνε ό,τι σου λένε». Αρκεί φυσικά να μπορείς να εξαγοράσεις το εισιτήριο που θα σε βάλει μέσα.

Ο αντίποδας αυτής της ευνομούμενης πόλης είναι η Χελ Σίτυ, μια παρακμάζουσα μητρόπολη, όπου οι «ανεπιθύμητοι» της κοινωνίας ζουν μες στην απόλυτη διαφθορά και το χάος. Δέκα χρόνια πριν, ένα παράξενο πλάσμα ξεβράστηκε στις ακτές της Χελ Σίτυ – μια φονική μηχανή με τη μορφή άντρα. Ένα ανθρώπινο μωσαϊκό από σάρκα, μέταλλο και πλαστικό.

Τον είπαν Μόζαϊκ, και έγινε ο μοναδικός προστάτης των κατοίκων της Χελ Σίτυ. Αυτή είναι η ιστορία του.