Lord Have Mercy!

Έλεος… Αυτό παραπάει… Μη με παρεξηγήσετε, δεν έχω κολλήματα σχετικά με το σε ποια χωράφια μπαίνει ο καθένας, αλλά αυτό είναι too much!

Οφείλω να θυμίσω σε όσους με γνωρίζουν, ότι ποτέ δε σχολίασα το γεγονός ότι ο Guy Ritchie ή ο John Woo το έριξαν στα comics. Δεν είπα ούτε μια κακία, ούτε καν όταν έμαθα πως ο Nicholas Cage θα αποκτήσει δική του σειρά.

Επίσης, όταν ο William Katt (ξεχασμένος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς THE GREATEST AMERICAN HERO) ξεκίνησε τη δική του εκδοτική comics (Catastrophic), με “αριστουργήματα”, όπως το SPARKS (μακριά από εμάς), παρέμεινα ψύχραιμος. Ακόμη κι όταν έκραξα λίγο τη Jenna Jameson για το SHADOW HUNTER, το έκανα με διακριτικότητα και, προπάντων, αγάπη.

Αλλά και η ανοχή μου έχει τα όριά της. Και αυτά ξεπεράστηκαν όταν έμαθα ότι ο Stephen Baldwin (της γνωστής ατάλαντης οικογενείας) έχει έτοιμο δικό του comic! Το THE REMNANT, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Boom! Studios και στη δημιουργία του οποίου έπαιξε μεγάλο ρόλο η χριστιανική πίστη του ατάλαντου ηθοποιού.

Αν έχετε οποιοδήποτε λόγο να ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη είδηση (πολύ κακώς, κατά τη γνώμη μου), μπορείτε να δείτε ένα video με τη συνέντευξη του… πολλά υποσχόμενου σεναριογράφου εδώ.

Και μετά, να πάτε να κάνετε μαραθώνιο με όλη τη φιλμογραφία όλων των αδερφών Baldwin. Σας αξίζει.