Run, Naruto, RUN!

 

01

Όσοι παρακολουθούν το manga NARUTO αυτό τον καιρό (μέσω των… γνωστών οδών), θα ξέρουν ότι το run του τη συγκεκριμένη περίοδο είναι πιο δυνατό και ώριμο από ποτέ. (Εάν αναλογιστούμε πώς ξεκίνησε και πώς κινείται τώρα…)

Η υπόθεση εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς –εν αντιθέσει με το anime, το οποίο ΣΕΡΝΕΤΑΙ με fillers και μας σπάει τα νεύρα- οι χαρακτήρες έχουν φτάσει σε επίπεδα που δεν φανταζόμασταν και ναι, σκοτώνεται κόσμος. Πολύς κόσμος!

Αλλά αρκετά με τα spoilers. Φαντάζομαι σας έχω ψήσει αρκετά και τώρα αναρωτιέστε πώς και πότε μπορείτε να απλώσετε τα χεράκια και να δρέψετε τους καρπούς της φαντασίας (αυτού του μπάσταρδου) του Masashi Kishimoto.

Ε, λοιπόν, η Viz σκέπτεται πριν από σας για σας και, σε προσπάθεια να φτάσει το ιαπωνικό manga, από αυτόν (ναι, αυτόν) το Φεβρουάριο, αρχίζει να εκδίδει…

(παύση)

τέσσερα tankoubon το μήνα!!!

Κάθε μήνα θα βγαίνουν 4 τόμοι NARUTO, μεταφρασμένοι στα αγγλικά, μέχρι να εκδοθούν 11 τόμοι σε τρεις μόνο μήνες…

Χαράς ευαγγέλια για τους fans και πένθιμο άσμα για τις τσεπούλες τους/μας.

Έτσι λοιπόν, έχουμε:

Φεβρουάριος: τόμοι 34, 35, 36, 37
Μάρτιος: τόμοι 38, 39, 40, 41
Απρίλης: τόμοι 42, 43, 44

(Αν δε με πιστεύετε, ρωτήστε και την ίδια τη Viz)

Αυτό που μένει να δούμε είναι πώς θα πάει η κίνηση αυτή (παρόμοια γίνεται και για το anime – η Viz ανεβάζει το Shippuuden στο site της). Επίσης, απορίας άξιον είναι το σε πόσα ΧΡΟΝΙΑ θα φτάσει η ελληνική μετάφραση της Anubis έστω και τον αγγλικό τίτλο. Οι φίλοι που δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά, θα πρέπει να περιμένουν, φαντάζομαι… Αξίζει, όμως.

Υ.Γ.: Σε άλλα νέα, η προαναφερθείσα Anubis, μέσα στην χρονιά, θα αρχίσει να εκδίδει τα: BERSERK, FRUITS BASKET, BLEACH και DEATH NOTE.

(Θα γεμίσουμε Misa fan girls :P )